sect Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 Opět jsem se ZDE inspiroval a musel jsem je mít. Chtěl jsem něco pro volný čas, Trasery už jsem měl dvoje a když jsem zjistil že se dají koupit tyto s logem Royal Marine, bez nápisu Traser, tak jsem neváhal...... Jediná změna proti standartně dodávaným je ve znaku na ciferkníku a popisu na dýnku, jinak jsou stejné, jako volně prodávané u nás. Akorát je ještě chci dát na řemen Maratac, protože ani na gumě ani na silikonu se mi nelíbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sect Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Na maratecu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 29. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Hodinkám by se to dělat nemělo, ale tyto musí vydržet všechno, proto byly kupovány, takže proběhl test pivotěsnosti. Hodinky přežily bez újmy, akorát se jim potom nějak motaly ručičky, netikaly ale škytaly a ráno jsem jim musel dát hadr přes ciferník . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
sect Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Tak na horách už je zima......skoro..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sect Odesláno 22. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 O víkendu proběhl další test, i když tak trochu nechtěný . Potřeboval jsem rychle nasekat trochu dřeva a nevšiml si, že jsem si na špalek chvíli předtím položil hodinky..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ....až když jsem měl hotovo a zasekl sekyru do špalku, šlo to nějak těžce, nejdříve jsem si myslel, že se stupila sekera, ale pak jsem si jich všiml..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ....naštěstí hodinky jsou to opravdu kvalitní , takže je stačilo trochu přetřít jemným hadříkem (používám mikrovlákno, nerad bych si poškrábal sklíčko) a byly zase jako nové........ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Koren Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Aniž bych se chtěl opičit, tak mě zítra taky přijdou. Tak si pak můžem porovnat čísla
Návštěvník 2233 Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 sect už je prodal..... jaký jsi si objednal? logem Royal Marine? Já bych chtěl para edition.
mindy Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 och velmi pekne hodinky...odkial si konkretne objednal a na kolko ta vysli???
simon_magus Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Aniž bych se chtěl opičit, tak mě zítra taky přijdou. Tak si pak můžem porovnat čísla 0063852
mydlinkaTM Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Koukám, že na blbiny Tě užije! :smile_anim:
Martin JJJ Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Krasavci, asi se podobnych taky poohlednu :-))))
jendach Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Nezkoušel jste někdy někdo na pásku těhle nebo jiných Traserů s ocelovým pouzdrem nosit malý kompas? Jakpak ho to mate?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se