Návštěvník Tada Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Tak už jsem je konečně dostal k narozeninám, asi budou spolu s Nomos Club hlavními hodinkami na nošení 2
kexx Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Gratuluju, moc hezký kousek! Že by moje Fortis Flieger Chrono Automatic nebyly poslední letecké, jak jsem si říkal? :-)
Návštěvník Tada Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Jo, můžu doporučit. Sinn jsou moc pěkné hodinky, osobně je preferuji před Fortiskami
ego alter Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 V 16. 12. 2010 v 21:33, 'Tada' napsal: Jo, můžu doporučit. Sinn jsou moc pěkné hodinky, osobně je preferuji před Fortiskami gratuluji k nadhernym hodinkam! :-) jen tak na okraj- pravo prvni noci jsem si zrovna s tema hodinkama uzival JA! :-) (v jejich technicaku jsem na prvnim miste...)
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Tak jsem sepsal menší recenzi - KLIK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se