Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak jsem si už myslel, že Nomos Club budou na dlouhou dobu poslední hodinky, byl jsem na omylu...

Na pražském sraze jsem se zakoukal do Sinnů, které tam měl Hugo14, slovo dalo slovo a o 14 dní později už jsou Sinny u mě :)

Nutno říct, že jako nové bych si ty hodinky asi nikdy nekoupil, přecejenom stojí přes 1000 euro a je to jen "Eta 7750", ale dostal jsem na ně takovou nabídku, že němělo cenu váhat. Jsou naprosto perfektě zpracované, šroubovací korunka, vodotěsnost 200m, zkoušené i na podtlak (přecejenom jsou letecké). Sklíčko je vypouklý plast, což mám radši než safír a luneta je prý hliník s nějakou speciální povrchovou úpravou, při otáčení má správný odpor. Zkrátka hodinky jak se patří.

Průměr je velice nositelných 41mm a na to, že v nich je ETA 7750 jsou i docela placaté.

Fotky jsem si bez dovolení půjčil od původního majitele :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 3
Návštěvník Tada
Odesláno

Nejsou jištěný, němci narozdíl od švýcarů spoléhají na to, že člověk není tatar a nebude je maškat pod vodou :D

Odesláno

pekne hodinky, dalsia podarena variacia 7750, len u hodiniek za tisic eciek by som necakal plastove sklicko.

Návštěvník Tada
Odesláno

pekne hodinky, dalsia podarena variacia 7750, len u hodiniek za tisic eciek by som necakal plastove sklicko.

Plastový sklo mají i Omegy Speedmaster professional, které stojí tři tisíce éček nebo kolik :) U opravdových leteckých hodinek je plastové sklo kvůli tomu, aby lépe vyrovnávalo tlak/podtlak a když se rozbije aby ti po kabině nelétaly střepy. Tohle mají být skutečné letecké hodinky a ne jejich civilní variace, tak bych to řekl.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

je ten plast odolnejsi voci poskriabaniu ? moje stare primky z plastovym sklickom su na tom dost zle po rokoch pouzivania

Upraveno uživatelem Peter2
Návštěvník Tada
Odesláno

je ten plast odolnejsi voci poskriabaniu ? moje stare primky z plastovym sklickom su na tom dost zle po rokoch pouzivania

No, plast se sice poškrábe, ale jde lehce rozleštit/vyměnit... Navíc když člověk na ruce točí těch hodinek vícero, jako to mám třeba já, tak ty jednotlivé nedostávají takový záhul.

Odesláno

klik - zde najdeš návod, jak na to...

jinak k hodinkám gratuluji, jsou opravdu parádní

Odesláno (upraveno)

Sklo prilis odolne proti poskrabani neni, ale zato je velmi snadne uvest ho takrka do puvodniho stavu (rozlestit). Oproti safiru ma i vyhodu ve vetsi pruznosti.

Tado, musim uznat, ze mi Tvuj hodinkovy vkus velmi konvenuje. Hodinky jsou (nemecky) perfektni, vybral sis dobre. Jeste o kus vic se mi libi ty, ktere prodava here. Maji navic i sroubovaci tlacitka chronografu. Nemit rolady, tak uz jsem je koupil. Gratuluju a at Ti ty Tve dlouho vydrzi!

Upraveno uživatelem skalis
Návštěvník Tada
Odesláno

Já hlavně potřeboval chronograf s hodinovým sčítačem, sice mám Steinhart Chrono II, ale ty jsou nenositelně velké a oproti Sinnům naprosto lajdácky zpracované :)

Sinn je mi jako firma sympatická - dělá pěkné tool-watches, které mají i něco do sebe. Třeba Fortisky jsou taky tool-watches, ale rozhodně jim podle mě chybí kouzlo, které mají Sinn :)

Návštěvník Tada
Odesláno

jsou krasny, gratuluju! kdy je vyfotime? :)

No já ti dnes v 11:38 (akorát když jsem na Černém mostě dokončil jejich převzetí) volal, protože jsem Ti hlavně chtěl dát na nafocení Nomosy, a ty ses neozýval :P A teď už je pozdě, Sinny jsou u rodiče v šuplíku a budou mi vydány až v půli prosince k narozeninám :(

Návštěvník Tada
Odesláno

to jsem jeste chnel... :D moje skoda... :(

na nafoceni bys je nevyloudil...? ;)

Jsem si říkal... :D

No, zkusím prohledat skříně, tak jako když jsem dřív hledal dárky :D

Odesláno (upraveno)

Se povedly, gratulace, na srazu mi taky padly do woka, na 7750 překvapivě placaty;-).

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno (upraveno)

to je veliká krása....Sinn je něco spezial :-) koukám na ty v prodejním vlákně člena HERE....zálibně

Upraveno uživatelem alois
Návštěvník Tada
Odesláno

Opravdu pěkné hodinky,gratuluji k nákupu.Asi na ně dávat velký pozor když tam je plast.sklo a luneta hliník.

Zas tak bych to nehrotil... Hodinky s plastovým sklem nosím běžně a zatím škrábance nepozorujui

Odesláno

Naprosto parádní letecké chrono staré školy.

Já osobně jsem bohužel blok z plastového skla zatím nepřekonal a to ani u moonwatchů. A wishwatch Defy Extreme taky ztratily když jsem zjistil hesalit. Prostě ocel a plast mi nejdou dohromady. Byť samozřejmě chápu výhodu tohoto materiálu u leteckých hodinek.

Ale mrzí mě to, přicházím tím o spousty hodinek...

Odesláno

ja povazujem plastove sklicko za super vec. k retro hodinkam to jednoducho patri a oproti safiru ma aj vyhody a nielen nevyhody. urcite je to lepsia volba ako mineral.... vobec by som sa toho nebal a pri tychto sinnoch by som sa vzdy rozhodol radsej pre plast ako safir.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...