StanoBare Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Oris ma este jednu GMT verziu pre tento model, bez nazvov miest na lunete. Tie sa mi pacia viac. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 V podstatě jsou tak tři historický kultovní modely - GMT master, glycine airman a vulcain cricket (myslím, že mají i budík). Všechny tři jsou myslím nepřekonané a hojně kopírované. Ostatní pecky, jako PP nebo GP jsou myslím dražší. Spíš se rozhodni pro systém - tam je to hodně o osobních preferencích ( 12ti hodinovky, 24hodinovky, města/čísla, ve směru času/proti směru času, druhá zóna v okénku jako datum ....... - více na chronomagu, třeba ve vlákně o GMT limitce. Každý systém má svoje výhody i nevýhody. Já mám airmany, 12ti hodinovky a jsou skvělý!!
DanielT Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 V jednoduchosti je síla.... Perrelet GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DanielT Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Anebo za vcelku lidovou cenu toto... Hamilton Khaki Navy GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Anebo za vcelku lidovou cenu toto... Hamilton Khaki Navy GMT tieto su uz velkostne inde. udavaju 42mm ale v skutocnosti maju 44 a vyzeraju este vacsie...
Morax Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) Já mám airmany, 12ti hodinovky a jsou skvělý!! Když si uděláš čas, nahoď fotky prosím. Upraveno 13. října 2010 uživatelem Morax
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se