spot Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 (upraveno) zvazujem kupu mojich v poradi druhych, outdoorovych hodin. Teraz mam certiny ds podium a nosim ich do prace a na ostatne podobne prilezitosti. zvazujem kupu dalsich hodin, ktore by boli vhodne na bike, lyzovanie, turistiku a pod. skratka sportove aktivity kde je vacsie riziko poskodenia a ocelove certiny sa tam aj tak nehodia. do oka mi padli tissoty t-touch od timeparadisa z ebay. moje otazky su: 1. je tu niekto kto ma skusenosti s tymto modelom? je to lepsia volba ako nejaky outdoor model od casia?2. preco ten model neviem najst na oficialnom webe tissotu? jedna sa o starsi model? Link je tu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360303930099&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT Upraveno 29. září 2010 uživatelem spot
Matthew Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 Já jsem je nikdy nevlastnil ani po nich nekoukal, ale znám lidi co T-Touch mají a jsou spokojeni, jsou hodně známé a provařené... pokud ti jde o to tak timeparadise se neboj, když si to tu vyhledáš tak je tu spousta lidí co s ním má dobré zkušenosti a obecně se doporučujepodle mého názoru je Tissot vždycky lepší volba než Casio 1 1
Návštěvník Snow Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Jedná se o starší model, nové typy mají WR 100m.
Gilius Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Tissot T-Touch NENÍ lepší volba,než kterýkoliv Protrek od Casia...leda v tom,že značka Tissot zní líp,než Casio. Jinak,co se týče přesnosti a odolnosti modulů....Casio NEMÁ konkurenci ! Jedinní,kdo se jim přibližují,jsou chlapci od Suunto(v kategorii outdoorových hodinek).......ale ani Suunto se řadě Protrek nevyrovná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se