teg Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Ahoj vsichni chci vas jen upozornit na aukce na ebay hodinek laco, chronografy koncej za neuveritelny ceny, sam sem si jedny vydrazil. Cpou je tam kazdej den jedny a koncej kolem 450 euro. Svoje poprve uvidim az v patek tak muzu v pondeli poreferovat. Snad to neni fake to by me asi kleplo. I kdyz je pravda ze na webu vyrobce sem je nenasel ale ten web se mi zda trosku zanedbanej, no modlim se modlim ). http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...23004&rd=1&rd=1 http://cgi.ebay.com/Laco-by-Lacher-Flieger...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Laco-by-Lacher-Flieger...1QQcmdZViewItem Tu prvni aukci sem vydrazil ja ty ostatni prave bezej. Prodejce vypada solidne, tak uvidime.
zalik10 Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Odesláno 26. října 2006 Vydražil jsem tu druhou. Taktéž pevně věřím, že to nejsou fake. Tegu prosím, jak Ti přijdou poreferuj.
teg Odesláno 26. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2006 Urcite poreferuju sem z toho nervozni ) pres tyden byvam skrz praci z domu a tam na me cekaj uz od utery (vydrazil sem je v patek). Ty jsi vydrazil ty svetle? Ty se me taky moc libi. No doufam ze sem te nenalakal na nejakej nekalej podnik, protoze ta cena je fakt supr. Jeste se chci obratit na ostatni a zeptat se jestli tento model znaji. Dik za odpoved
zalik10 Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Odesláno 26. října 2006 Teg napsal: No doufam ze sem te nenalakal na nejakej nekalej podnik.... ....ne ne. Já je vydražil včera a ten tvůj příspěvek jsem četl až dnes.
teg Odesláno 30. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Tak hodinky dorazily v poradku a jsou hezky, jediny co mi na nich chybi je vypoukle sklicko, s nim by byly dokonaly.
zalik10 Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Takže fake v žádném případě? A co fotky, fotky nepřidáš? Každopádně gratuluji !
teg Odesláno 30. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2006 zalik10 napsal: Takže fake v žádném případě? A co fotky, fotky nepřidáš? Každopádně gratuluji ! No na 90 procent ne, nejsem teda zadnej znalec ale rekl bych ze ne, muzu jeste mrknout na nejaky fotky vajoux nekde na webu a porovnat strojek, ale rekl bych ze to bude v poradku. Jinak fotky bych sem hodil velmi rad ale nevladnu digitalnim fotakem a navic sem asi posledni clovek co nema fotak v mobilu ).
teg Odesláno 30. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Takze strojek valjoux 7750 tam je. Nepredpokladam ze by ho davali do fake hodinek v teto cenove kategorii.
zalik10 Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Ještě budu otravovat . Sklíčko je opravdu safírové?
teg Odesláno 30. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2006 zalik10 napsal: Ještě budu otravovat . Sklíčko je opravdu safírové? hmm tak to ti nepovim vzdadu to sice pisou ale zjistim to az si ho stihnu pri nejake prilezitosti poskrabat (ci neposkrabat).
African Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 !! Firma LACO by Lacher !! Chtěl jsem si objednat jeden zajímavý kousek u výhradního dovozce Victorinox, Swiss Army do ČR. Bylo mi řečeno, že s touto firmou již nechtějí mít nic společného, jelikož absolutně odmítají reklamace, kterých prý bylo až neuvěřitelně moc. Výhradní dovozce se již od této značky absolutně distancuje. Moc dobrý pocit jsem s toho neměl, tak jsem od koupě také upustil. Samozřejmě Vám je nechci znechutit a přál bych Vám, aby šlapali aspoň 200 let:)
maxs Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 teg napsal: zalik10 napsal: Ještě budu otravovat . Sklíčko je opravdu safírové? hmm tak to ti nepovim vzdadu to sice pisou ale zjistim to az si ho stihnu pri nejake prilezitosti poskrabat (ci neposkrabat). Ked si priložíš k čelu safírové a minerálne sklíčko,tak safír by mal byť citelne chladnejší.Sa mi vidí.
teg Odesláno 30. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Vlastimil7664 napsal: !! Firma LACO by Lacher !! Chtěl jsem si objednat jeden zajímavý kousek u výhradního dovozce Victorinox, Swiss Army do ČR. Bylo mi řečeno, že s touto firmou již nechtějí mít nic společného, jelikož absolutně odmítají reklamace, kterých prý bylo až neuvěřitelně moc. Výhradní dovozce se již od této značky absolutně distancuje. Moc dobrý pocit jsem s toho neměl, tak jsem od koupě také upustil. Samozřejmě Vám je nechci znechutit a přál bych Vám, aby šlapali aspoň 200 let:) No to nezni moc povzbudive ( Nevite nahodou jake zavady se prevazne vyskytovali nebo co bylo duvodem k reklamacim.
teg Odesláno 30. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2006 maxs napsal: teg napsal: zalik10 napsal: Ještě budu otravovat . Sklíčko je opravdu safírové? hmm tak to ti nepovim vzdadu to sice pisou ale zjistim to az si ho stihnu pri nejake prilezitosti poskrabat (ci neposkrabat). Ked si priložíš k čelu safírové a minerálne sklíčko,tak safír by mal byť citelne chladnejší.Sa mi vidí. Jo uz jsem to tady na foru cetl tak budu muset vyzkouset. Ted si ale uvedomuju jeden maly problem, a to, ze mam sice uz troje hodinky (diky chronomagu ) ale dvoje z nich jsou (mely by byt) se safirem a jedny s plastovym sklickem. )
African Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 To Tag - To nevím. Já jsem chtěl model Jagdgeschvander 2, Best.Nr. 09LA007, Luftwaffe collection, Edice 500 ks - 399 Eur. Eta 2824.2 automatic. Údajně tento model měl být nejproblémovější.
Onisan Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Já mám Laco Nachtjagdgeschwader, z limitované edice serial-no. 258 of 500, ETA 2524. Mám je hooodně dlouho, vůbec jsem je nešetřil, nosil je velmi vytrvale a absolutní spokojenost a hodinky vše přečkaly bez úhony
PlavecK Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 teg napsal: zalik10 napsal: Ještě budu otravovat . Sklíčko je opravdu safírové? hmm tak to ti nepovim vzdadu to sice pisou ale zjistim to az si ho stihnu pri nejake prilezitosti poskrabat (ci neposkrabat). Odraz žárovkového vlákna je v safírovém sklíčku modrý.
African Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 To Onion: To ti jenom přeji. A přeci jenom, uvnitř je stále časem prověřená ETA. ¨Mě ovšem od nákupu odradili, tak snad příště.
Onisan Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Navíc mohu konstatovat, že dovozce, firmu Rosler, dobře znám. A znám také prodavače z prodejen kam dodávají, takže mohu jen předpokládat, že chyba není v hodinkách, ale v prodavači.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se