Pege1012 Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Ahoj všem, řečím nyní takový problém,zítra mi končí rapid a rád bych si ho na další půlrok předplatil. Ovšem rapidshare.com má nové stránky a tam já se neorientuji a nikde nemohu platbu najít. Ve starém to bylo jednoduché a vždy mi zůstalo stejné heslo i účastnické jméno (číslo), teď o něj nechci přijít.Díky za radu Pege1012
Pege1012 Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Díky za informaci, ale v podstatě si tam nyní lze pouze přikoupit přes pay-pal nějaký objem dat, kdežto dříve jsi kupoval účet třeba na 3 měsíce. Nebo půl roku. A na tohle jsem se ptal, kdenajdu možnost prodloužit svůj stávající účet o určitou dobu, platbou přes pay-pal?Aha teď jsem se proklikal na možnost prodloužení účtu,takže se o to odpoledne v práci pokusím. Díky za odkaz.
Pege1012 Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Tak přes předplacenky nejde platit přímo pay-pal, vyřešil jsem to tedy tak, že jsem poslal penízky z účtu raiffce, slibují, že aktivaci provedou do hodinky tož su zvedavý.Téma zamykám.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.