Matthew Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Hamilton jsou super volba... hele já mám teď na ruce Rotary s okopírovanym designem od Rolexu, jsou lidi, který by mi už jenom za to dali ban možná, že ti ani nemám co radit...Dostat tímhle způsobem potvrzenou záruku je opravdu štěstí a náhoda, když jsem asi před rokem objednával Tissoty z watchshopuk, e-shopu s vynikajícími referencemi, tak jsem jim ještě speciálně psal že chci aby mi tam dali razítko a neudělali to... svých prvních hodinek s potvrzenou zárukou jsem se dočkal až nedávno s Maurice Lacroix... ale myslim si, že na tu jednu plastovou kartičku se stejně moc nehraje a jde to i bez ní
Fiona Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 no znovu na to koukam, mrzi me ze ty hamilton nikde neuvidim, ale asi to risknu, ted me jamikadze nalakal trochu na oris, tak ty co jsem psal, nevypadají taky zle , asi se na ne v koscomu zítra kouknu. Je to boj , nechctell jsem si letos zadné hodky kupovat ale, uz to nevydrzim. navic byly odmeny, tak si to zaslouzim.
Oxbow Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 no znovu na to koukam, mrzi me ze ty hamilton nikde neuvidim, ale asi to risknu, ted me jamikadze nalakal trochu na oris, tak ty co jsem psal, nevypadají taky zle , asi se na ne v koscomu zítra kouknu. Je to boj , nechctell jsem si letos zadné hodky kupovat ale, uz to nevydrzim. navic byly odmeny, tak si to zaslouzim. Tady je spoustu lidí co koupilo hodinky a nepotřebovalo je, ale je to jako se všim. Nesmíš řešit co potřebuješ, ale co chceš a co ti udělá radost... no a když to nebude ono..., tak to nabídneš za měsíc, nebo za dva někomu dalšímu. Je to docela vidět v sekci prodeje.
Fiona Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 No právě. Asi vyhrajou ty hamiltony - ta červená šipka mě fascinuje
Biermann Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Ano, 150 Eur nebo 200 USD. No lepsi je ridit se jen podle tech EUR. Precijen ta USD hodnota je silne orientacni a kazdy mesic se meni v zavislosti na kurzu EUR:USD.
pete Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Hele, ty co jsi vybral se tam pohybují cca 390 dolsůhttp://cgi.ebay.com/Hamilton-Khaki-Automatic-Watch-H70515137-Black-Dial-New-/260671971321?pt=Wristwatches&hash=item3cb1429ff9No a co tohle...http://cgi.ebay.com/Hamilton-Watch-VALIANT-40mm-AUTOMATIC-H39515753-NIB-/220656488158?pt=Wristwatches&hash=item336026cedeA jestli byly odměny dobrý...http://cgi.ebay.com/HAMILTON-JAZZMASTER-AUTOMATIC-CHRONOGRAPH-H32616553-/250707983523?pt=Wristwatches&hash=item3a5f5c3ca3http://cgi.ebay.com/HAMILTON-AUTOMATIC-JAZZMASTER-SAPPHIRE-STEEL-H32515135-/360306062791?pt=Wristwatches&hash=item53e3ea35c7A nebo levnější z honkongu...http://cgi.ebay.com.hk/HAMILTON-KHAKI-AUTOMATIC-FIELD-WATCH-PEARL-HARBOR-/160490701067?pt=Wristwatches&hash=item255dfdc10b
Fiona Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 jo oni jsou v tom ameru dokonce za 380 a neplatim vlastne dopravu, tak ta cena je super, mě se jiny ty hamiltony asi nelíbí, mám rád jednoduchost, i u těch indiana jones mi vadí ty vroubky . Kdymy na těch mých bylo swiss made, bylo by to super., ale nevadí. Jak jsem psal ted jen trochu vaham nad těma oris http://www.precisiontime.co.uk/oris-63575344164mb-bc3-42mm-day-date-gents-watch-p-81.htmlty taky nevypadají zle a ta značka je asi kvalitnější , ale to neumim ted posoudit
pete Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 No však v pohodě. Kup si co se líbí tobě Jen malá rada, někde si je vyzkoušej na ruku. Aby ti nebyly malý. Nic Víc.Hodně zdaru a pak se pochlub, včetně fotek....jako třeba Chorche...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28327-hamilton-khaki-king-automatic/
Fiona Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 No však v pohodě. Kup si co se líbí tobě Jen malá rada, někde si je vyzkoušej na ruku. Aby ti nebyly malý. Nic Víc. Hodně zdaru a pak se pochlub, včetně fotek....jako třeba Chorche... http://forum.chronom...king-automatic/ no s tím zkousením je to problem, ale wengery 40 mm mi seděly, tak by to nměl být problém, přijńbejhorším to budou další hodinky , které prodám...to asi k hledání také patří. V každém pádě bychje chtěl necht vyfotit kibim, on ty hodinky probouzí, to nemá chybu. Už se prostě těším na nové hodinky. A budu si muset sehnat černý řemen. Jinak nevíte ty základní hamilton khaki field mají antireflex? To jsem vyčetl v tom chlubícím vláknu..
jamikadze Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Ved ty si mozes aj tie Orisi kupit v USa ak sa nemylim nie?? ak mast u moznost,ze doprava zdarma tak je to uz na tebe.Ako uz tu viaceri pisali kup si to co sa ti paci.Proste ani ty ani ja nemame hodne penez na kupu nieco neobycajneho.proste ja sa riadim tym co sa mi paci.je sice tam ja znacka.Ale ta znacka na ktoru dokazem sahnut))).Ved ani Hamilton nieje zla znacka.Len ako som pisal.Kup to co vyskusas na ruke a uvidim na vlastne oci.Najpr utekaj niekde do koscomu a popozeraj tam.Ak si vyberies tak to je jednoduchsie uz iba hladat tu spravnu cenu.Ja som uz jedny hodinky tak na slepo kupil.Jedna vec,ze su krasne na foteckach,aj v skutocnosti.Ale proste nemusia ti pasovat ci na ruku a podobdne.Urcite mas este cas si to poriadne rozmysliet.Ved ani 15 000cz nieje malo.Takze si daj zalezat pri vybere.Aspon ja to tak beriem.
Fiona Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 To je jasné, zajdu tam , a pokud by mě ty orisky vzali za sdce a ruku, dám vědět. Stylobě se jnam moc neposunu, už se znám. Ta cena, pokud by se ti v UK podařila sniížt, by byla ješte zajímavějši myslím, a asi by nebyl problem se zárukou. S vyzkoušením těch hamilton je asi problem, ty nikde nejsou, aspoň ty co chci. Na druhou stranu 380$ při dnešním kursu není tak moc a myslím, že by se daly za tu cenu v pohodě prodat. takže tak
pete Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) To je jasné, zajdu tam , a pokud by mě ty orisky vzali za sdce a ruku, dám vědět. Stylobě se jnam moc neposunu, už se znám. Ta cena, pokud by se ti v UK podařila sniížt, by byla ješte zajímavějši myslím, a asi by nebyl problem se zárukou. S vyzkoušením těch hamilton je asi problem, ty nikde nejsou, aspoň ty co chci. Na druhou stranu 380$ při dnešním kursu není tak moc a myslím, že by se daly za tu cenu v pohodě prodat. takže tak Tak si kdyžtak vyzkoušj jiné khaki, nebo se domluv s Chumpusem...měl by být z Prahy, takže asi no problem. Já měl ještě tyto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/23581-hamilton/ byl jsem nadšenej, ale fakt byly malý... pocitově. Ono neni 40mm u každých hodinek stejné... Upraveno 13. října 2010 uživatelem pete
jamikadze Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 No ale musis brat,ze ci by ich niekto aj kupil))kazde hodinky su predajne no na vetko treba cas a kupce)))Keby,ze ja mam brat to ako ty,ze ked nebude pacit tak predam)))) tak uz doma mam plnej suflik hodiniek)))) Uz som sa naucil vyberat s rozumom a s prehladnostou co kupujem.
Fiona Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 tak já jsem proste nadsenej zacatečník, to víš. to pete - a to byly 40 mm nebo 42 jako ty moje ? Už je nemáš? Ty fotky vypadaly úžasně. Fakt díky za rady ...jsem u toho celej tumpachovej.
pete Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) tak já jsem proste nadsenej zacatečník, to víš. to pete - a to byly 40 mm nebo 42 jako ty moje ? Už je nemáš? Ty fotky vypadaly úžasně. Fakt díky za rady ...jsem u toho celej tumpachovej. Byly to 42mm a hrozně se mi líbily...ta krásná bronzová barva... ale fakt byly malý. Tedy ten cifr sám o sobě. No a pak jsem objevil na ebay jazzmastery za dobrý peníze a bylo to. Tyhle z domu a moje snové ke mně. Kdyby to šlo tak bych si je nechal. Rád na ně vzpomínám. Nebuď tumpachovej Fakt doporučuji zajít někam do hodinářství, které má zastoupení hamiltonu a "osahat"si je, aby jsi nebyl zklamaný. Já ty "hnědé" taky vyzkoušel a jazzmastery též. Řekl jsem prodavačce, že máme se ženou výročí a tak si vybírám dárek, který mi ona koupí Jdu koukat na Terminátora tady jsou v černé http://cgi.ebay.com/Hamilton-Mens-Khaki-Chronograph-Automatic-Field-Watch-/390243813636?pt=Wristwatches&hash=item5adc580904 Upraveno 13. října 2010 uživatelem pete
Chumpus Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Tak si kdyžtak vyzkoušj jiné khaki, nebo se domluv s Chumpusem...měl by být z Prahy, takže asi no problem. ...Vzhledem k překvapivé soukromé zprávě, to asi mělo být s Chorchem Ale díky, že na mě myslíš, a to i když se neznáme
pete Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Vzhledem k překvapivé soukromé zprávě, to asi mělo být s Chorchem Ale díky, že na mě myslíš, a to i když se neznáme Sorry To víš, ty přezdívky...asi mi ta tvoje utkvěla v makovici. Ještě jednou promiň, že jsem tě do toho zatáhl.. No třeba jsme se potkali, nikdo neví. Při tom množství členů...
Fiona Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2010 Tak díky za rady, pokusim se někde sehnat možnost vyzkoušení a hlavně se mi čim dál víc líbí ty oris, ach jo, už jsem myslel že to mám na chvíli vyřešené.
Fiona Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Tak to dopadlo uplně jinak , je to na jiné vlákno, nakonec jsem si dnes objednal Lum Tec M25, tak se těším . Všem díky za rady
Chorche Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 (upraveno) Vzhledem k překvapivé soukromé zprávě, to asi mělo být s Chorchem Ale díky, že na mě myslíš, a to i když se neznáme Jo, jo, bylo to pro mě Každopádně už je to evidentně neaktuální. Fiona: gratuluju k Lum Tecům, hoď sem pak určitě nějaké fotky, jsem na ně zvědavý, vypadají celkem dobře. Upraveno 15. října 2010 uživatelem Chorche
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se