sureshot Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 tomuto uz celkom nerozumiem, napodobnia inu znacku, hodia tam etu a chcu za to 2600 eur zdroj vyrobca ETA automatic movement, cal. 2892A, finish: solar finish and Geneva stripes Gold or chrome-plated hands with luminous phosphor (not radioactive) (hour, minute, second) From lug to lug: approx. 57mm Width without crown: approx. 42mm Diameter of the crown: approx. 9mm Length of the crown: approx. 5mm Total height with crystal: approx. 18.20mm Band lug width: 20mm Diameter of the dial: 30.5mm Weight incl. steel bracelet: 170g orig. predloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Bejt tady anketa "Který hodinky ve vás vyvolávaj chuť zvracet?", mám favorita. Až ani nějak nedokážu vyjmenovat co všechno mi na nich přijde blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 6. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 este si ani neutries usta a mam pre teba dalsieho favorita ani vlakno nejdem zakladat Bejt tady anketa "Který hodinky ve vás vyvolávaj chuť zvracet?", mám favorita. Až ani nějak nedokážu vyjmenovat co všechno mi na nich přijde blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Ty zlatý mají něco do sebe, minimálně mají ten správný poměr mezi extravagancí a klasikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 (upraveno) 500 mAntimagneticBronze-Stee CaseAutomatic, ETA-Movement cal. 2892A2Screwed Acrylic Glass, 4 mmScrew-in Crown, 9 mmScrewed Case BackScrewed Band AttachmentsCase: 42 mm x 57 mm x 18 mmScrewed Stainless Steel StrapLeather Strap 2900 Euro http://germano.de/en/germano-and-walter-watch/ Upraveno 20. srpna 2011 uživatelem admira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 (upraveno) Bejt tady anketa "Který hodinky ve vás vyvolávaj chuť zvracet?", mám favorita. Až ani nějak nedokážu vyjmenovat co všechno mi na nich přijde blbě Plně s tebou souhlasím, točí mě: poměr velikosti pouzdra a šířky tahu, korunka (znak Rolex) moc u středu, velká korunka vzhledem k velikosti pouzdra, moc velký nápis rolex a šílené sklo, velikost posledního článku tahu .... Omlouvám se, ale musel jsem si ulevit. Proč jsou tak ohavné, má to nějaké praktické důvody? Jsou to diversky? Upraveno 20. srpna 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Vit: No, ty Rolexky jsem ani nemyslel. Ty jsou sice úchylný, ale tak nějak originálně, funkčně, chlapsky. Líběj se mi. Ty Germano jsou strašlivý, okopírovali Rolex, ale tak nějak napůl. Všechno zajímavý z nich pohřbili a zbyl prostě jenom paskvil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se