Aerin Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Zdravím všechny chronomaniaky,chtěl bych se zeptat, zda někdo nezná nějakou stránku, kde jsou reálné fotky nebo videa hodinek (nejlíp přímo od šťastných majitelů). Samozřejmě kromě fotek, které jsou na zdejším fóru, něco jako www.photowatches.eu, ale potřeboval bych více odkazů na podobné stránky, dost by mi to pomohlo s výběrem hodinek, protože fotky na e-shopech jsou často dost zkreslené. Předem všem děkuji
decebal Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Zdravím všechny chronomaniaky, chtěl bych se zeptat, zda někdo nezná nějakou stránku, kde jsou reálné fotky nebo videa hodinek (nejlíp přímo od šťastných majitelů). Samozřejmě kromě fotek, které jsou na zdejším fóru, něco jako www.photowatches.eu, ale potřeboval bych více odkazů na podobné stránky, dost by mi to pomohlo s výběrem hodinek, protože fotky na e-shopech jsou často dost zkreslené. Předem všem děkuji Zkus Google a Youtube :-).
Aerin Odesláno 10. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2010 ^^neboj to jsem už zkusil, ne všechny videa jsou ale na youtube a přes google člověk taky dost stránek může přehlídnout, tak se ptám...
Honky Tonky Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 ^^neboj to jsem už zkusil, ne všechny videa jsou ale na youtube a přes google člověk taky dost stránek může přehlídnout, tak se ptám... Podívej se do zdejší rubriky prodám, tam je takových fotek hodně, případně i další jiná vlákna chlubící apod.
prosvoun Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 třeba tady se dá podívat jak na fotky tak i videa...http://blog.perpetuelle.com/index.php/category/expert-watch-reviews/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se