Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás všechny,

tak konečně jsem se dočkal a k 18. narozeninám jsem si přál hodinky, které jsem si následně vybral v hodinářství.

CITIZEN AT0861-54A MARINAUT TITANIUM

Sklíčko: Safírové

Funkce: Funkce pro regulaci nabíjení akumulátoru, Funkce rychlého spuštění hodinek

Rezerva chodu: cca 5 měsíců bez dobíjení po plném dobití

Rozměry: 52 x 49 x 12 mm

Průměr ciferníku: 36 mm

Hmotnost: 127 g

DATUM Ano

DRUH CIFERNÍKU Chronograph (terčíky)

DRUH HODINEK sportovní

FUNKCE 12/24 hodinový formát;Fluorescenční vrstva;Indikátor stavu energie;Stopky

PÁNSKÉ/DÁMSKÉ Pánské

PÁSEK/TAH Titanový

POHON Eco-Drive

POUZDRO/PLÁŠŤ Titanové

TVAR HODINEK Kulatý

VODOTĚSNOST 100M (potápění se šnorchlem)

Foto bohužel z internetu, jelikož naše zrcadlovka se pokazila :(

Posted Image

Upraveno uživatelem Tomas P.
Odesláno

Děkuji :) Tak jsem to měřil a bez korunky 43mm.

Eco-drive je dobra volba, z vlastnej skusenosti uplne bezproblemove a bezudrzbove hodinky. A Ecodrive Citizeny odporucam aj kazdemu nie-chronomagorovi.

Pekne hodinky, trochu by mi ale vadil "plechovy look" sekundovej a 24h rucicky, ale mozno je to len fotkou (dovod postnut dalsie fotky :)).

Inak gratulujem k novym hodinkam.

Odesláno (upraveno)

Děkuji,

původně jsem chtěl jedny hodinky z kolekce Oris Divers Date, ale nakonec jsem si říkal, že jsem ještě mladý a ještě nevydělávám, tak nechci moc finančně zatěžovat rodinu.

Po maturitě už se chci plně stát členem chronomagorů:) Chystám se jít na obor hodinářství v Jihlavě, se snahou "prorazit" Tak uvidíme :)

Upraveno uživatelem Tomas P.
Odesláno

Děkuji,

původně jsem chtěl jedny hodinky z kolekce Oris Divers Date, ale nakonec jsem si říkal, že jsem ještě mladý a ještě nevydělávám, tak nechci moc finančně zatěžovat rodinu.

Po maturitě už se chci plně stát členem chronomagorů:) Chystám se jít na obor hodinářství v Jihlavě, se snahou "prorazit" Tak uvidíme :)

Velmi rozumný přístup. S hodinářstvím držím palce a k hodinkám gratuluju!
Odesláno

Děkuji,

i když jsem momentálně na nejtěžší stavební průmyslovce v ČR a každý očekává ode mě maximum... Mě prostě baví hodinky, sem tam jsem si nějaké spravil, popřípadě rozebral:) Raději budu mít na výplatní pásce méně peněz, ale bude mě to bavit, než hodně a budu chodit do práce z povinnosti...

Odesláno

Děkuji,

i když jsem momentálně na nejtěžší stavební průmyslovce v ČR a každý očekává ode mě maximum... Mě prostě baví hodinky, sem tam jsem si nějaké spravil, popřípadě rozebral:) Raději budu mít na výplatní pásce méně peněz, ale bude mě to bavit, než hodně a budu chodit do práce z povinnosti...

Dobrá volba (myslím hodinky) a když Ti to vyjde i s tou prací, jen dobře :) (já se nad tou Tvou poslední větou jen pousmívám a doufám, že to jednou vyjde ;))
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...