Tomas P. Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 (upraveno) Zdravím vás všechny, tak konečně jsem se dočkal a k 18. narozeninám jsem si přál hodinky, které jsem si následně vybral v hodinářství. CITIZEN AT0861-54A MARINAUT TITANIUM Sklíčko: Safírové Funkce: Funkce pro regulaci nabíjení akumulátoru, Funkce rychlého spuštění hodinek Rezerva chodu: cca 5 měsíců bez dobíjení po plném dobití Rozměry: 52 x 49 x 12 mm Průměr ciferníku: 36 mm Hmotnost: 127 g DATUM Ano DRUH CIFERNÍKU Chronograph (terčíky) DRUH HODINEK sportovní FUNKCE 12/24 hodinový formát;Fluorescenční vrstva;Indikátor stavu energie;Stopky PÁNSKÉ/DÁMSKÉ Pánské PÁSEK/TAH Titanový POHON Eco-Drive POUZDRO/PLÁŠŤ Titanové TVAR HODINEK Kulatý VODOTĚSNOST 100M (potápění se šnorchlem) Foto bohužel z internetu, jelikož naše zrcadlovka se pokazila Upraveno 10. října 2010 uživatelem Tomas P.
Dantechno Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Me se libi. Pocitam , ze bez korunky tak 44 - 45 mm...
Tomas P. Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Děkuji Tak jsem to měřil a bez korunky 43mm.
eskimak Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Děkuji Tak jsem to měřil a bez korunky 43mm. Eco-drive je dobra volba, z vlastnej skusenosti uplne bezproblemove a bezudrzbove hodinky. A Ecodrive Citizeny odporucam aj kazdemu nie-chronomagorovi. Pekne hodinky, trochu by mi ale vadil "plechovy look" sekundovej a 24h rucicky, ale mozno je to len fotkou (dovod postnut dalsie fotky ). Inak gratulujem k novym hodinkam.
Leviathan Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Pekne...ak by som siel do quartzu, ci ecodrive ci cokolvek nie mechanicke...Citizen by bola asi jasna volba
Tomas P. Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) Děkuji, původně jsem chtěl jedny hodinky z kolekce Oris Divers Date, ale nakonec jsem si říkal, že jsem ještě mladý a ještě nevydělávám, tak nechci moc finančně zatěžovat rodinu. Po maturitě už se chci plně stát členem chronomagorů Chystám se jít na obor hodinářství v Jihlavě, se snahou "prorazit" Tak uvidíme Upraveno 13. října 2010 uživatelem Tomas P.
Chorche Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Děkuji, původně jsem chtěl jedny hodinky z kolekce Oris Divers Date, ale nakonec jsem si říkal, že jsem ještě mladý a ještě nevydělávám, tak nechci moc finančně zatěžovat rodinu. Po maturitě už se chci plně stát členem chronomagorů Chystám se jít na obor hodinářství v Jihlavě, se snahou "prorazit" Tak uvidíme Velmi rozumný přístup. S hodinářstvím držím palce a k hodinkám gratuluju!
Tomas P. Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Děkuji, i když jsem momentálně na nejtěžší stavební průmyslovce v ČR a každý očekává ode mě maximum... Mě prostě baví hodinky, sem tam jsem si nějaké spravil, popřípadě rozebral:) Raději budu mít na výplatní pásce méně peněz, ale bude mě to bavit, než hodně a budu chodit do práce z povinnosti...
gougy Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Děkuji, i když jsem momentálně na nejtěžší stavební průmyslovce v ČR a každý očekává ode mě maximum... Mě prostě baví hodinky, sem tam jsem si nějaké spravil, popřípadě rozebral:) Raději budu mít na výplatní pásce méně peněz, ale bude mě to bavit, než hodně a budu chodit do práce z povinnosti... Dobrá volba (myslím hodinky) a když Ti to vyjde i s tou prací, jen dobře (já se nad tou Tvou poslední větou jen pousmívám a doufám, že to jednou vyjde )
ALLROAD Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Za ty peníze dobrá volba... 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se