Přejít na obsah

Pohodlené hodinky na denní nošení

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Hledám pohodlné hodinky podle následující specifikace:

- nové

- automaty

- průměr pouzdra 38-42 mm

- ne moc robustní, musí být pohodlné na nošení

- klasický ukazatel času + datumka (tedy ne chrono, gmt, power reserve atd.)

- univerzální vzhled na denní nošení

- jen na tahu

- kvalitní swiss značka

- optimállně jen s indexy (bez čísel)

- cena do 20 tis., dostupné v ČR

To je asi tak všechno. Napadá mě třeba TH Aquaracer (za tyhle peníze ale jen z ebay). Díky za další tipy :)

Odesláno

Ahoj Ondro,

přesně takové hodinky, o kterých se zmiňuješ, jsem vybíral také. Nakonec jsem zlevnil ze svých nároků a koupil Omega Seamaster neboli bondovky. Za částku o pár tisíc více, než jaký je Tvůj limit a ne zcela nové (byť vizuálně téměř od nových nerozeznatelné). Jsou tak pohodlné, že je nosím téměř neustále a ostatní hodinky odpočívají ve vrtiči nebo v hodinkovnici. Držím palce!

Návštěvník Ondra
Odesláno

Díky za tipy :) O obou zmíněných hodinkách vím. Certiny jsou dobrý (výkon/cena) a líbí se mi. Bondovky jsem měl a (neuváženě?) prodal.

Odesláno

Díky za tipy :) O obou zmíněných hodinkách vím. Certiny jsou dobrý (výkon/cena) a líbí se mi. Bondovky jsem měl a (neuváženě?) prodal.

jj musim priznat ze bondovky jsou jedny z nejpohodlnejsich hodinek. Jednou jsem mel takovej pocit ze mi spadly z ruky, vyhrnu bundu a byly tam:-D To je jen dukaz, ze jsou to hodinky ktery neprekazi, neotravuji na ruce, mel jsem starsi verzi, taky jsem ji prodal, uvazuji taky, ze se k nim vratim, ale jeste mam v hlave rolexky, bude to jeste hodne tezky boj a plno probdelych noci a v hlave tikajici predstava co si mrsknu na ruku mi bude dost otravovat spani...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...