Návštěvník Ondra Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Hledám pohodlné hodinky podle následující specifikace: - nové- automaty- průměr pouzdra 38-42 mm- ne moc robustní, musí být pohodlné na nošení- klasický ukazatel času + datumka (tedy ne chrono, gmt, power reserve atd.)- univerzální vzhled na denní nošení- jen na tahu- kvalitní swiss značka- optimállně jen s indexy (bez čísel)- cena do 20 tis., dostupné v ČR To je asi tak všechno. Napadá mě třeba TH Aquaracer (za tyhle peníze ale jen z ebay). Díky za další tipy
Pixelator Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 ak ti nevadi menej "macherska" znacka, podla mna tieto splnuju tvoje podmienky uplne perfektne http://sk-hodinky.sk/certina-c006-407-11-051-00-ds-1-automatic-16559.htm
Thomass Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Ahoj Ondro, přesně takové hodinky, o kterých se zmiňuješ, jsem vybíral také. Nakonec jsem zlevnil ze svých nároků a koupil Omega Seamaster neboli bondovky. Za částku o pár tisíc více, než jaký je Tvůj limit a ne zcela nové (byť vizuálně téměř od nových nerozeznatelné). Jsou tak pohodlné, že je nosím téměř neustále a ostatní hodinky odpočívají ve vrtiči nebo v hodinkovnici. Držím palce!
Návštěvník Ondra Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Díky za tipy O obou zmíněných hodinkách vím. Certiny jsou dobrý (výkon/cena) a líbí se mi. Bondovky jsem měl a (neuváženě?) prodal.
lastam Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Díky za tipy O obou zmíněných hodinkách vím. Certiny jsou dobrý (výkon/cena) a líbí se mi. Bondovky jsem měl a (neuváženě?) prodal. jj musim priznat ze bondovky jsou jedny z nejpohodlnejsich hodinek. Jednou jsem mel takovej pocit ze mi spadly z ruky, vyhrnu bundu a byly tam:-D To je jen dukaz, ze jsou to hodinky ktery neprekazi, neotravuji na ruce, mel jsem starsi verzi, taky jsem ji prodal, uvazuji taky, ze se k nim vratim, ale jeste mam v hlave rolexky, bude to jeste hodne tezky boj a plno probdelych noci a v hlave tikajici predstava co si mrsknu na ruku mi bude dost otravovat spani...
ganter Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Ohledně těch bondovek, nejlevnější za 30 tisíc a je v nich Quartz? http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/omega/panske/2508-hodinky-omega-2262-50-00-seamaster-mid-size-300m.php
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.