Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konecne se muzu taky pochlubit :smile_anim:

Moje prvni poradny hodinky. Obleky nenosim ani do prace, takze jsem si mohl dovolit "potapky". Puvodne jsem je chtel v modry barve,ale nakonec vyhrala seda.. Koupil jsem je na Ebay, uplne novy, s cedulkama, ale moje radost opadla asi po dvou dnech, kdyz mi prestal ukazovat pravy chronograph. Reklamoval jsem je tedy z5 prodejci a nyní uz je mam asi ctrnact dni zpet a v plny parade:clap:

Jsou nadherny, proto se kolikrat musim na cas podivat dvakrat, protoze na poprve civim na hodinky, a pak nevim kolik je hodin..:D Nevim, co vic k tomu napsat, nemam jeste tak podrobny znalosti jako vetsina z vas tady na foru, ale to nic nemeni na moji radosti a konecne se na me uz nevytahuje bracha se svýma Omegama Seamaster.. prilozim par fotek, to bude nejlepsi..

post-12984-099980600 1286826205.jpg

post-12984-050498900 1286826313.jpg

post-12984-049428200 1286826458.jpg

Odesláno

Diky za pochvalny reakce. Calibre S je fakt zajimava hracka a to nemluvim o tom,jakou paradu jsem s tim koncertem rucicek udelal v hospode po par pivkach.. :smile_anim:

Odesláno

krásny kúsok. taktiež gratulujem.

ešte by to možno chcelo skúsiť ako by vyzerali na koži :)

ale predpokladám že tiež úžasne

Odesláno

Jsou hezký a tos asi udělal dobře, s tou šedou. Modrý hodinky mě vždycky hrozně brzo začly rozčilovat.

Premyslel jsem uplne stejne.. Sice jsem ty sedy videl live az svoje,ale hned jsem vedel,ze jsem udelal moc dobre.. Mam z nich radost :smile_anim:

Odesláno

krásny kúsok. taktiež gratulujem.

ešte by to možno chcelo skúsiť ako by vyzerali na koži :)

ale predpokladám že tiež úžasne

Myslis?? Me ta kůze zatim moc nebere.. Ale nikdy nerikej nikdy :-)

Odesláno

no jasné :)

tiež som voľakedy koži veľmi nefandil. treba to proste vyskúšať, dá to hodinkám iný rozmer.

občas treba nejakú tú zmenu, takže na tahu ich nos v lete a na koži v zime.

uvidíš, príjemné osvieženie :)

Odesláno

Gratulace, sice je na můj vkus ta luneta široká (alespoň z fotek to tak vypadá), ale jinak moc pěkný, ať slouží a dělají radost Posted Image

Návštěvník dlubix
Odesláno

Uvazoval jsem o Carrerach nebo o Regattach a vyhraly Carrery,... ale furt me to hlodalo, jestli jsem neudelal chybu. Kazdopadne moc pekny hodinky.

Odesláno

Uvazoval jsem o Carrerach nebo o Regattach a vyhraly Carrery,... ale furt me to hlodalo, jestli jsem neudelal chybu. Kazdopadne moc pekny hodinky.

Tak to jsme meli oba stejnou uvahu,akorat s jinym vysledkem..:cheers:

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...