Mirecek Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Konecne se muzu taky pochlubit Moje prvni poradny hodinky. Obleky nenosim ani do prace, takze jsem si mohl dovolit "potapky". Puvodne jsem je chtel v modry barve,ale nakonec vyhrala seda.. Koupil jsem je na Ebay, uplne novy, s cedulkama, ale moje radost opadla asi po dvou dnech, kdyz mi prestal ukazovat pravy chronograph. Reklamoval jsem je tedy z5 prodejci a nyní uz je mam asi ctrnact dni zpet a v plny parade:clap: Jsou nadherny, proto se kolikrat musim na cas podivat dvakrat, protoze na poprve civim na hodinky, a pak nevim kolik je hodin.. Nevim, co vic k tomu napsat, nemam jeste tak podrobny znalosti jako vetsina z vas tady na foru, ale to nic nemeni na moji radosti a konecne se na me uz nevytahuje bracha se svýma Omegama Seamaster.. prilozim par fotek, to bude nejlepsi..
Kalifx Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Gratuluju. Tohle jsou fajn hodinky. A eskovej kalibr je celkem zajímavá hračka. Tak si je užij.
spiderer Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Taky gratuluju, to civeni na hodinky aniz by jsi zjistil kolik je je bohuzel normalni, me se to stava porad, mozna casteji nezjistim kolik je nez ze bych to zjistil 1
Mirecek Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Diky za pochvalny reakce. Calibre S je fakt zajimava hracka a to nemluvim o tom,jakou paradu jsem s tim koncertem rucicek udelal v hospode po par pivkach..
Milis Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Jsou hezký a tos asi udělal dobře, s tou šedou. Modrý hodinky mě vždycky hrozně brzo začly rozčilovat.
alex732 Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Taky mám raději šedou. Moc krásný kousek.
Almi Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 krásny kúsok. taktiež gratulujem.ešte by to možno chcelo skúsiť ako by vyzerali na koži ale predpokladám že tiež úžasne
Mirecek Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Jsou hezký a tos asi udělal dobře, s tou šedou. Modrý hodinky mě vždycky hrozně brzo začly rozčilovat. Premyslel jsem uplne stejne.. Sice jsem ty sedy videl live az svoje,ale hned jsem vedel,ze jsem udelal moc dobre.. Mam z nich radost
Mirecek Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2010 krásny kúsok. taktiež gratulujem. ešte by to možno chcelo skúsiť ako by vyzerali na koži ale predpokladám že tiež úžasne Myslis?? Me ta kůze zatim moc nebere.. Ale nikdy nerikej nikdy :-)
Almi Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 no jasné tiež som voľakedy koži veľmi nefandil. treba to proste vyskúšať, dá to hodinkám iný rozmer.občas treba nejakú tú zmenu, takže na tahu ich nos v lete a na koži v zime.uvidíš, príjemné osvieženie
Tazz Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Gratulace, sice je na můj vkus ta luneta široká (alespoň z fotek to tak vypadá), ale jinak moc pěkný, ať slouží a dělají radost
Návštěvník dlubix Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Uvazoval jsem o Carrerach nebo o Regattach a vyhraly Carrery,... ale furt me to hlodalo, jestli jsem neudelal chybu. Kazdopadne moc pekny hodinky.
Mirecek Odesláno 17. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2010 Uvazoval jsem o Carrerach nebo o Regattach a vyhraly Carrery,... ale furt me to hlodalo, jestli jsem neudelal chybu. Kazdopadne moc pekny hodinky. Tak to jsme meli oba stejnou uvahu,akorat s jinym vysledkem..
xxcarlos Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Mám je taky, akorát v modrém, jsou fakt super:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se