Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Budu posílat jedny ze svých hodinek na servis do Švýcarska. S Cecilkou (to je ta paní ve Švýcarsku) jsme se přes maily dostali k ceně, za kolik mi udělají servis. Jenže mi nějak nereaguje na poštovné ze Švajcu. Z Čech bych to asi posílal DPDéčkem, pokud mi to z vás někdo nerozmluví. Tam by to mohlo být okolo 1400,- ale mám hrůzu, co mi napálí za shipping zpět. Děkuji za vaše zkušenosti.

Jo, nemáte někdo cestu náhodou do Neuchatelu?

Odesláno

Moje zkušenost je taková, že "odněkud" na Moravu (s Čechami nemám zkušenosti :P ) to bývá o dost levnější než tam.

Jednou mi například šly kalhoty z Milána k nám na Moravu za 15 Euro. Velikost se nějak nezadařila, tak jsem je chtěl poslat zpátky. Myslel jsem, že to zpět bude zase +- 15 Euro, ale tatáž kurýrní služba mi řekla, že za tuto zásilku zpět do Milána zaplatím asi 2.300 Kč. Tak jsem se podíval na "Return Policy" tohoto e-shopu a ejhle! V těch patnácti euro shipping cost ke mně byly kalkulovány i náklady na vrácení ... co kdyby, že?

Že se jedná o e-shop, co má preferenční sazby od kurýrních služeb, je mi jasný, ale až takový rozdíl... :eek:

Odesláno

kalhoty z Milána jo? ty seš švihák lázeňský Libe :lol2: , já myslel, že do Milána se na nákupy lítá., ráno tam a večer obalený taškama zpět

A víš, že let z Vídně trvá hodinu a pětadvacet minut? A to 2x ? Co kdybych prošvihnul něco v sekci "Prodej"? To by byly pěkně zpackaný nákupy, že?
  • Dát hlas 1
Odesláno

A víš, že let z Vídně trvá hodinu a pětadvacet minut? A to 2x ? Co kdybych prošvihnul něco v sekci "Prodej"? To by byly pěkně zpackaný nákupy, že?

A to nejsi stále online na svém BB? :mobile:
Odesláno

Budu posílat jedny ze svých hodinek na servis do Švýcarska. S Cecilkou (to je ta paní ve Švýcarsku) jsme se přes maily dostali k ceně, za kolik mi udělají servis. Jenže mi nějak nereaguje na poštovné ze Švajcu. Z Čech bych to asi posílal DPDéčkem, pokud mi to z vás někdo nerozmluví. Tam by to mohlo být okolo 1400,- ale mám hrůzu, co mi napálí za shipping zpět. Děkuji za vaše zkušenosti.

Jo, nemáte někdo cestu náhodou do Neuchatelu?

Já takto posílal z Čech normální poštou, že Švýcarska jsem dostal cenu za servis a poštovné po mě nechtěli, asi už bylo v ceně... Akorát jsem to zapomněl vyclit, takže mě čekalo na konci ještě clo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...