spineshank Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 no tichá možná bude ale ten design je fakt děs běs,toto bych si na stůl nedal,vypadá to jak protuskluz.guma pod koberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 ale musi to byt **** na tomto pisat skusal som Podle mně bude nejtišší klávesnice tohle http://www.mironet.cz/woow-kb2002--silikonova-klavesnice--usb--cz--zluta+dp97156/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Podle mně bude nejtišší klávesnice tohle http://www.mironet.c...-zluta+dp97156/ Dovolím si nesouhlasit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Tak už píšu na nový. No, je to nezvyk, ale to se snad brzo spraví. Žena se jako obvykle zhrozila, co jsem to zas dotáhl do baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Tak už píšu na nový. No, je to nezvyk, ale to se snad brzo spraví. Žena se jako obvykle zhrozila, co jsem to zas dotáhl do baráku No popiš první dojmy, a je teda tichá? taky o ní zvažuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Tichá je parádně, zatim je trošku zatuhlej mezerník, musim se trefovat na střed, jinak to jde blbě. Podložka pod ruku je z opravdu příjemnýho materiálu. Blbec jsem si nevšiml, že má pouze jednořádkovej enter, tak furt malíčkem mlátim do backslashe. Celkem se divim, že instalace driverů nevyžaduje restart. Já jsem vesměs spokojen, akorát holt chudák žena na to valí bulvy. Prostě si bude muset zvyknout. Za chvíli jdu do hospody, tak může trénovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Dovolím si nesouhlasit Máš recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se