Gilius Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 celkem zajímavý přírůstek od Oakley (do rodiny "military" hodinek ). Akorát tej ceně moc nerozumím......
vanderB. Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 550 dolaru? vidim dobre? to je teda hodne penez
Gilius Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2010 650 bubáků.....fakt nechápu. Asi holt penízky za značku.
wave ceptor Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 Jo oakley, vždy předražené. Připadá mi to tvarově (pouzdro) jako model detonátor. Když jsem se díval na ten link a model , myslel jsem že to bude limitka Michala Prokopa HOLESHOT. Cituju z tisku:A právě kola disciplíny BMX mají pro Prokopa, kterému soupeři dali přezdívku ?Mr. Holeshot? (výraz pro bleskový a superpovedený start), novou výzvu.
rednaxela666 Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 no u mna nie, a ta cena teda tiez tomu nenapomohla, ako bolo uz vypovedane, myslim, ze zbytocne ale naozaj zbytocne predrazene
skorbut Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 celkem zajímavý přírůstek od Oakley (do rodiny "military" hodinek ). Akorát tej ceně moc nerozumím...... Oakley je vseobecne draha znacka, ale napr. u okuliarov si to mozu dovolit, lebo su v tom spicka a sa tym aj presadili... Tie hodinky urcite vela vydrzia a su dost survival, ale za tu cenu si ich kupi akurat fanusik znacky, ktorych u nas asi nie je vela .... a podla mna ani moc pekne nie su
Miroslav 2 Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Oakley okuliare mám, sú fakt super. No hodinky by som od Oakley nekupoval, myslím, že sú oveľa lepšie značky za lepšiu cenu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se