Gorr GrimWolf Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Dobry den, tahle otazka je zde asi milionkrat probrana, nicmene... Je mi 19 a moje predchozi, prvni hodinky, byly Festina Nine a mel sem je moc rad. Jejich nevyhoda byla, ze to byly quartzky a jelikoz delam v praci, kde vidim casto drazsi automatky, propadl sem jim. Z prace pisu i ted, proto se omlouvam za chybejici diaktriku. Zamiloval sem se do hranatych pouzder a chronografy to byt nemuseji. Nepredpokladam, ze by na to penezni limit stacil. Pokud mozno neco mezi sportovnimi - automobilove a lifestyle. Nove byt nemuseji, ale ve skvelem stavu ano. Snesl bych jak kozeny pasek, nejlepe s preklapeci sponou, tak i kovovy tah. Moc se mi napriklad libi Magrette Regattare Moana Pacific. Moc. Nicmene, co jsem si vsiml, byla to limitka a uz nejsou. Nebo by je nekdo z fora prodal? Pripadne neco v tom stylu, necham si poradit :]
vlasta66 Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=89
Gorr GrimWolf Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Ty Altanticy uz na me budou asi moc vazny. Ale ty Steinhart se mi moc libi. Mel by prosim nekdo jeste nejaky napad? O hodinky se sice zajimam, nicmene samozrejme neznam skoro nic v porovnani s Vami. Tak bych prosil jeste nejaky napad, dekuji moc. A uprimne, ani hranate byt nemuseji. Snesl bych u kulate :]
Adam99 Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Hamilton Bellow Zero ref.n. H78545333 - odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gorr GrimWolf Odesláno 16. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Hamilton Bellow Zero ref.n. H78545333 - odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak se přiznám, že ty Magrette už asi neseženu. Nicméně, myslíte, že je možné sehnat automaty od Hamiltonu za cenu kolem deseti tisíc? Připadně chronografy? Díval sem se ještě na jednu firmu, Golana. Slyším o ní prvně, nemáte něco nějaké zkušenosti. Dělá pro mě velice přitažlivé modely.
little_w Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Golanu jsem na forum pritahl ja. taky jsem o tom slysel, ptal jsem se, nikdo nic, tak jsem si jedny na zkousku koupil. kdyby byly v automatu, idealni. je to quartz, tak to nosim jen kdyz je nalada, ale mam rad GMT komplikaci, takze jsou u me porad v kategorii "fajn hodinky". nebojim se je nosit do hospody (no, naposledy jsem byl v cervenci, nejak me to nebavi... ale to se tak rika), snesou se i k formalnejsi prilezitosti, pokud to neni zrovna opera v Narodnim. spousta muziky za malo penez. jen nektere modely uz jsou "inspirovane" prilis. ale s tim mym jsem spokojenej, viz zde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se