Donut Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Mám už je zhruba měsíc,ale opět mi tvralo se dostat k pořízení nějakých lepších fotek hodných uveřejnění.Shodou okolností mě k tomu donutila až dovolená ,kterou většinou trávím s foťákem přirostlým k ruce.Takže se našla i nějaká ta chvíle na moje nové/staré,první diverky Hodinky určitě všichni dobře znáte,takže jenom pro upřesnění doplním,že se jedná o calibr 7002 (překvapivě ) s datumovkou a modrým cifrem,o kterém sem si původně myslel,že si na něj nezvyknu,ale po prvním potěžkání a nasazení na ruku jsem se do něj vyloženě zamiloval..Koupil jsem je zde na fóru (tímto opětovné díky tomuto "společenství" ),na originální SEIKO gumě.Vzhledem k tomu,že na ní chyběla jedna část toho očka do ,kterého se strká volný konec řemene za sponou,jsem se rozhodl pro koupi něčeho nového.Nakonec jsem vybral opět gumu,tentokrát s modrým prošitím (viz poslední fotka),která mi přisla až z Thajska za třistovky včetně poštovného a to ještě během týdne. Maximální spokojenost,jediné čeho jsem se dopustil,byla výměna spony původní,za SEIKO sponu,přeci jenom je lépe zpracovaná. Ale zpátky k hodinkám.První co mě po rozbalení praštilo do očí byla jejich zachovalost.Pravděpodobně jsou po po výměně sklíčka,přeleštění pouzdra a nejspíš je i nová vložka lunety,protože jejich stav je vzhledem k jejich věku úžasný. Prošli už i zkouškou těsnosti u hodináře,takže neváhám a pokaždé když je možnost,tak je namočím A nemůžu se dočkat chvíle kdy je vyvezu někam k moři,do jejich přirozeného prostředí.Přesnost jsem zatím neměřil,dělají něco málo do mínusu,což mi nevadí neb zbožnuju každodenní raní rituál seřizování.Kdyby se mi to přeci jenom přejedlo,pořád můžu zajít za hodinářem ať na to koukne. Toť vše,jdu se s nima zase kochat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Yvaine Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Joo modrý jsou moc pěkný.. gratulace. 1
Donut Odesláno 23. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Koukám, že jsi je pěkně "vytunil" Chápu,že se to nemusí líbit každýmu.. Každopádně do "tunění" se pouštet nebudu,líbej se mi tak jak jsou..
Donut Odesláno 23. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Ale jo, mně se to líbí! To jsou ty nedostatky internetu,zmat me ten smajlik
jartop Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 To jsou ty nedostatky internetu,zmat me ten smajlik Teď koukám, že jsem se překlikl... On nepíská, ale chrápe!!!
Donut Odesláno 24. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Teď koukám, že jsem se překlikl... On nepíská, ale chrápe!!! No prave
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se