navi Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Neodpustim si pochlubit se na fóru s profláknutou klasikou:ARCHIMEDE Pilot, se standadní korunkou, plným dýnkem a na kovovém tahu. Zvolil jsem tuto kombinaci, protože letecká korunka mi vadila. Nosím je skoro pořád cca 2 měsíce a naprostá spokojenost. Ze začátku jsem je střídal s ARCHIMEDE Oudoory, ale ty jsem se rozhodl trošku šetřit. Takže teď nosím pilotky a super. Ze začátku jsem je nosil na originál řemenu, který jsem si vykručel na prodejci (ještě jednou omluva Kubsonovi), ale když se mi po 14 dnech skoro rozpadl díky potu a sem tam nějaké vodě při mytí, nasadil jsem zpět kovový tah a paráda. O přesnosti netřeba dlouho mluvit - max. 4 sec denně! Rezervu chodu splňují s velikou rezervou, ručně jsem je dotahoval snad jen jednou.Takže ještě jednou díky prodejci! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 podobnost čistě náhodná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Yvaine Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Souhlas, navíc to vypadá že ten tah má opravdu kvalitní zakončení u pouzdra, a to já můžu Hezky si je užívej!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se