Návštěvník Kamil Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Měl bych možnost zařídit Skybox, je pro 10-20 lidí. Cena ovšem kolem 60 tisíc. Byl by zájem? oficiální stránky RW na Wikipedii článek na iDNES rozmístění v O2
lib Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Měl bych možnost zařídit Skybox, je pro 10-20 lidí. Cena ovšem kolem 60 tisíc. Byl by zájem? oficiální stránky RW na Wikipedii článek na iDNES rozmístění v O2 Jestli 60 tisíc není cena na jednu osobu, ale na BOX (= 3 až 6 tisíc na osobu), tak beru 3 místa (+ možná pes na klín). Já na to moc nejsem, ale mladej začal do kytary mlátit před rokem a mám pocit, že to je příležitost něco slyšet a možná i vidět.
kejklik Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Odesláno 31. října 2010 Lístky už mám, mělo to být o několik týdnů dřív....
JiříR Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Bohužel už také lístky mám, jinak bych to bral. Protože cena lístku co mám, pokud si dobře pamatuji, byla taky někde kolem 3000 Kč. Jen kdo je na vážkách, jestli jít, tak Rozhodně to bude stát za to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se