Gilius Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Odesláno 31. října 2010 Tak nějak jsem si potřeboval napravit tu "pachuť" po leteckých Primkách,tož jsem si v týdnu udělal malou radost AB hodinkama od Casia. Výškoměr a barometr jsem ještě netestoval,tudíž k tomu nic nenapíšu.Teploměr je fajn( je celkem přesný - nechám-li je ležet a porovnám poté s teploměrem,liší se maximálně o desetinku stupně.),ostatní specifikace nebudu vypisovat - KLIK. Čas se odečítá velmi snadno,číslíčka jsou velká,stačí letmý pohled na zápěstí - netřeba nic luštit. Celkově se nosí velmi příjemně,jsou lehoučké a ani člověku nepřijde,že na té ruce něco má. Nastavování je velmi intuitivní,LED podsvětlení dostatečné. Menším mínusem je absence kovové spony na řemenu,je tam pouze plastová.
vraby Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Odesláno 31. října 2010 Pěkné hodinky,hlavně že jsi si napravil tu "pachuť" z těch Primek.Také už delší dobu přemýšlím o nějakých takových hodinkách.Máme doma Mudmany,ale ty SGW,PRW a já nevím co ještě je asi o něčem jiném.
Dantechno Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Uz jsem nekde psal , ze se mi nelibi. Ale hlavne , ze ti udelaly radost Gile
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se