funf5 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Ahoj, mám do vánoc čas obcházet Chor Bazar v Mumbai, největší "vetešnictví", jaké jsem kdy viděl, zabírá celou čtvrť. Zatím jsem objevil tři velmi slušně nacpaná hodinářství a tolik porcelánových ciferníků, ručiček, plášťů a celých hodinek jsem ještě neviděl.Chci si už dlouho dát dohromady "vlastní předělávku kapesních na náramkové" a tady mám možnost najít zajímavý strojek. Požadavky:velikost 16 (36mm)15 kamenů a výšemikroregulacenátah na trojcenajít ručky s odpovídajícími průměry k osám na strojku Co doporučíte? Čeho se vyvarovat, hledat nějaké určité kalibry, případně výrobce? Hledám spíše něco střední třídy s rozumnými parametry. Samozřejmě, že když narazím náhodou na IWC, tak něco přidám Moc se jim nelíbí focení , tak nemám foto jednoho kalibru Zenith, který splňoval výše uvedené... Zatím jsem si koupil jen šroubovák velikost čtyři "NORRIS LONDON" (budu hledat další nářadí - byl za hubičku) a pečetidlo na památku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Hmm, tak tam by se mi taky moooc líbilo, to ti závidím, že tam jsi. Nechceš mi tam taky jeden strojek koupit?No a předpokládám, že ceny nebudou nijak přehnané a tak bych na tvým místě šel po kvalitě, prostě až to stojí za to. Tedy zmíněné IWC a podobně. Níž ne. Průměr, jako je třeba ten Zenith, bych nebral. Určitě tam toho najdeš dost.A čeho se vyvarovat? Já myslím, že ničeho, netřeba mít obavy, vše se dá opravit, nebo sehnat. Hlavně ať je to kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) Hmm, tak tam by se mi taky moooc líbilo, to ti závidím, že tam jsi. Nechceš mi tam taky jeden strojek koupit? No a předpokládám, že ceny nebudou nijak přehnané a tak bych na tvým místě šel po kvalitě, prostě až to stojí za to. Tedy zmíněné IWC a podobně. Níž ne. Průměr, jako je třeba ten Zenith, bych nebral. Určitě tam toho najdeš dost. A čeho se vyvarovat? Já myslím, že ničeho, netřeba mít obavy, vše se dá opravit, nebo sehnat. Hlavně ať je to kompletní. No na IWC jsem zatím nenarazil A do skupiny "podobně" by patřilo? EDIT: Oprava Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) No, klidně jsi mohl narazit na IWC, aniž by bylo hned patrné, že to IWC jsou.A do skupiny "podobně" by patřilo něco kvalitnho, konstrukčně zajímavého, co se ale zároveň těžko popisuje několika slovy. Výrobců byly mraky a neumím si představit co všechno se tam může válet. Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Tak je to tady mnohem tezsi, nez jsem si myslel... Vidi sahiba a zkousi na me takovy ceny, ze jsem se vsem musel smat... Dnes jsem narazil na IWC cal.982, ale ve stavu na fotkach... Strojek ok, ale predelavka z kapesnich na naramkove a presvedcoval me, ze je vse original.... Tedy majitel, za nim sedel jeho hodinar a jen se usmival... Kdyz nekde chci vzit jenom strojek, treba ten Zenith, tak od nekud bleskurychle vytahnou pouzdro, zacnou tvrdit ze na tom delaji a o prodeji casti nechteji slyset... Asi to bude chtit trpelivost a hledat a hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 No jo, očekávají, že sáhib jen potřebuje utratit nějaký přebytečný peníze Pošli na nákup někoho místního. Za nějakou bankovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 13. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Dnes jsem ulovil docela pěkný strojek s použitelným ciferníkem a hlavně spoustu nářadí, budu mít po večerech co dělat - začnu čištěním, ciferník už má čištění za sebou šroubováčky celkem za 20,- Kčdvě pinzety a ty divné věci nahoře za 10 Kčlupa, zvětšení 2,5x za 40 Kčměrka za 40 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Nikdy jsem neměl rád doktory, ale na tenhle zákrok se rád podívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 13. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Nikdy jsem neměl rád doktory, ale na tenhle zákrok se rád podívám Možná bude spousta srandy Vím, že ty dvě věci nahoře jsou pro doktory, ale dá se tím něco nadzvednout, nebo následně hodit do koše, až zjistím že je to úplně na houby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Strojek je rozebrán, začne důkladná očista, bohužel se našla zlomená součástka, ale vše se dá vyrobit Momentální stav: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Koukám, že se tam docela dobře bavíš! Něco z toho bude nabeton chybět nějakému pouličnímu zubaři. Ale ten strojek je moc pěknej!Zdravím z Hajnovky, P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se