Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

dostaly se ke mě tyto kapesní hodinky a tak bych o nich chtěl získat nějaké informace.

Zatím jsem vygooglil jen tohle: http://watch-wiki.de/index.php?title=Louis_M%C3%BCller_%26_Cie.

Nemáte někdo nějaké další informace, popřípadě můžete mi o hodinkách něco říct z přiložených fotek?

Díky!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Protože jsem se nic podstatného nedověděl a v tom starém vlákně to tak nějak zapadlo.

Aha, takze budes zakladat nova vlakna, dokud se neco nedozvis? Dobra taktika Posted Image, to tady bude mit uspech.

Odesláno

Sorry, kdybych něco našel v jiném vlákně ani by mě nenapadlo zakládat nové. No nic, těmi příspěvky co píšete jste mi moc nepomohli .... až se mi chce napsat že toho o hodinkách víte asi tolik co já .... nic :), protože jinak by jste snad jako odborníci neznalému poradili, ale doufám že se pletu.

Odesláno

Poradit kde hledat informace na co se mám u nich podívat, co určuje kvalitu resp. nekvalitu a nebo rovnou napsat co zjistíte z fotek. Tak něco.

Díky :notworthy:

A proc si neporadis sám? Tady to neni forum "poradcu" ale forum fanousku hodinek. Nikdo tady neni zvedavej na neustale se opakujici dotazy. Promin, neni to nic osobniho.

Odesláno (upraveno)

su vlakna kde sa rozbehne burliva diskusia o desiatkach prispevkoch a su take co zapadnu prachom, bud nikomu nic neprinasaju alebo nikto nic nevie alebo sa nikomu nechce tym zaoberat (pretoze podobnych prispevkov na identifikaciu cohosi je tu naozaj strasna hrrba) neber to akoze ti nikto nechce poradit a v zlom.

Upraveno uživatelem sureshot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...