raca01 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Zdravím, dostaly se ke mě tyto kapesní hodinky a tak bych o nich chtěl získat nějaké informace.Zatím jsem vygooglil jen tohle: http://watch-wiki.de/index.php?title=Louis_M%C3%BCller_%26_Cie. Nemáte někdo nějaké další informace, popřípadě můžete mi o hodinkách něco říct z přiložených fotek? Díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
raca01 Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Protože jsem se nic podstatného nedověděl a v tom starém vlákně to tak nějak zapadlo.
Frantik Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Protože jsem se nic podstatného nedověděl a v tom starém vlákně to tak nějak zapadlo. Aha, takze budes zakladat nova vlakna, dokud se neco nedozvis? Dobra taktika , to tady bude mit uspech.
raca01 Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Sorry, kdybych něco našel v jiném vlákně ani by mě nenapadlo zakládat nové. No nic, těmi příspěvky co píšete jste mi moc nepomohli .... až se mi chce napsat že toho o hodinkách víte asi tolik co já .... nic , protože jinak by jste snad jako odborníci neznalému poradili, ale doufám že se pletu.
Karlos Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 No a co by sis tak představoval? Co ti máme poradit?
raca01 Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Poradit kde hledat informace na co se mám u nich podívat, co určuje kvalitu resp. nekvalitu a nebo rovnou napsat co zjistíte z fotek. Tak něco. Díky
Frantik Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Poradit kde hledat informace na co se mám u nich podívat, co určuje kvalitu resp. nekvalitu a nebo rovnou napsat co zjistíte z fotek. Tak něco. Díky A proc si neporadis sám? Tady to neni forum "poradcu" ale forum fanousku hodinek. Nikdo tady neni zvedavej na neustale se opakujici dotazy. Promin, neni to nic osobniho.
raca01 Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Ok, tak Vám děkuji, fanouškové!
Frantik Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Ok, tak Vám děkuji, fanouškové! Neni zač, měj se fajn.
sureshot Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 (upraveno) su vlakna kde sa rozbehne burliva diskusia o desiatkach prispevkoch a su take co zapadnu prachom, bud nikomu nic neprinasaju alebo nikto nic nevie alebo sa nikomu nechce tym zaoberat (pretoze podobnych prispevkov na identifikaciu cohosi je tu naozaj strasna hrrba) neber to akoze ti nikto nechce poradit a v zlom. Upraveno 9. listopadu 2010 uživatelem sureshot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se