Kobliha Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Ještě mě napadly jedny poměrně exotické svým provedením - Zeno Art Deco Rectangular. Jsou poháněny starým manuálním strojkem FHF138. Vyrábějí se v několika barevných variantách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obrázek ze stránek Zeno.
Gorr GrimWolf Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Ale ty jsou mimo možnosti, mimo limit. Já jen, že co považuji za vrchol ve square hodinkách.
blackhead Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Ale ty jsou mimo možnosti, mimo limit. Já jen, že co považuji za vrchol ve square hodinkách. Jo jo, ty jsou paradni, klasika, asi jediny square do kterych bych nekdy sel
hibrida Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Ale ne, jen jsem si dovolil podotknout, že dle mého názoru by měl tvar pouzdra odpovídat tvaru strojku, resp. naopak. Ale současně uznávám, že v této cenové relaci to je nerealizovatelný požadavek, pokud tedy mají být hodinky nové. Tvarové jsou dnes jen manufakturní strojky, nejlevnější asi Nomos pro Wempe, ale i tak cenově mimo. Ve starších hodinkách by se už najít dalo. EDIT: Když už jsem u toho, tedy nejen tvar ale hlavně i velikost. Kd\ž tu mluvíš o Wemem v Drážďanech, neexistuje tu náhou taky nějakej obchod, kde se dají hodinky prodat na protiúčet, jako u něj?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se