snake Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Dobrý den všem.Chci si postěžovat a zároveň Vás varovat před členem fóra Pitrs182... domluvily jsme si,že od něj koupím hodinky-vše probíhalo v pořádku domluva jak přes SZ tak i přes telefon...domluvili jsme si místo a čas předání-já tam byl-čekal jsem hodinu-na sms ani na volání neodpovídal...poté jsem ho vyzval aspoň k vysvětlení-protože stát se může cokoliv...neozval se ani tady na fóru ani na telefon-při tom si do vlákna napsal-čekám na platbu a následně vlákno uzavřel...je to velmi neseriózní jednání a proto Vás chci varovat.Děkuji za pozornost 1
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) 1.na prodeji jsme definitivně nebyli domluveni- místo ani čas předání NEBYL domluven-proto nechápu jak si tam mohl ČEKAT?!2.v Ne jsi psal, že v Po ráno upřesníš, kdy v Út budeš mít čas, ozval si se až v Po večer3.neustále si mě tlačil k snížení ceny. Když sem nakonec kývnul na určitou částku v Kč, v Po večer si mi napsal, že mi to dáš v euru. Navíc v přepočtu aktuálního kurzu byla ta částka ještě menší než v Kč. V tu chvíli mi došla trpělivost a více sem s tebou nekomunikoval. Toť vše a více k tomu nemám co dodat. Co bych však chtěl napsat je to, že sem od tebe koupil dříve hodinky ORIS-http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32854-oris-tt3-titan/, kde popisuješ stav hodinek, který však v žádním případě neodpovídal reálu. Mikroškrábance atd. Ani náhodou! Tělo hodinek poškrábané na mnoha místech, tah to samé a na lunetě bylo několik hlubokých zářezů, které rozhodně nikdy vyleštit nepůjdou. V případě zájmu postnu fotky. Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem pitrs182 4 4
snake Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 No tak to si děláš srandu-na cenu v eurech jsem se ptal-jestli to nevadí a že v případě vyměním na CZK a není problém...vymyšlíš si nesmysly-byly jsme jasně domluveni na datu a místě předání-zprávy mám ještě uloženy...toť celé k prodeji hodinek-bylo to velmi nevhodné chování a kdyby si napsal sms nebo sz-neprodám ti je-mohl jsem si ušetřit čas i cestu na smluvené místo...Ke stavu hodinek-je to nesmysl a hodinky jsem předával osobně-takže sis je mohl prohlédnout a mohl říct ne-tyto hodinky nechci-pamatuji si,že si říkal,že jsou moc hezké-kde je teď problém...? hypotézu,že hodinky byly více rozbity než jsem psal je opět nesmysl-protože když si je prodával-dal si odkaz na můj inzerát...Nechci tady rozebírat bezohlednost a křivost-ale chtěl jsem varovat před členem který se prostě nechoval fér-aby další členové někde hodiny nečekali na předání hodinek.Děkuji za pozornost. 2 1
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Podívej se snejku, já s tebou nebudu o ničem diskutovat. Čas nebyl určen-pokud ano, ukaž mi to. Na částce jsme se domluvili v Kč, tys mi chtěl platit v euru, čímž bych došel o dalších osm set Kč. Pokud sem souhlasil s eurem-dokaž mi to. Až budu mít čas, dám do tvého hodnocení, které založím, fotky hodinek o kterých si psal, že sou bez škrábání, nic co nejde přeleštit. To cos o mě napsal není pravda, rozjednáno to bylo, leč nebyl NIKDY upřesněn čas prodeje a nidky bych nesouhlasil s eurem. Navíc ses neozval v době, kterou si slíbil!!! 3 3
snake Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 stav hodinek je daný a nedá se oddiskutovat... a jsem velmi rád,že k předání došlo osobně a jsem krytý-protože si se rozhodl sám-a teď se snažíš to hodit zpět...byl jsem s hodinkami v servisu a chtěl jsem je nechat přeleštit-a jasně mi řekli,že po přeleštění budou ve velmi dobrém stavu-proto jsem to do inzerátu napsal...Tím bych asi skončil. 1
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Já musím znovu opakovat, že čas předání nebyl dán a s eurem bych nesouhlasil. 3 3
gougy Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Dovoluji si upozornit na úžasnou funkcionalitu fóra, lidově zvanou SZ. 2
snake Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 já jsem SZ využíval,ale vzhledem k tomu,že neodpovídal a mé rozhořčení dosáhlo určitého stupně-tak jsem to musel pustit ven...
tyfo Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Na stavu prodanych hodinek se treba neshodnete. Pokud byly predany osobne tak je jasne ze se stavem kupujici souhlasil.Ale co se tyka te domluvene schuzky to by se preci vyresit dalo. Jeden tvrdi ze jste se domluvili a ze zpravy jeste ma a druhy rika ze to neni pravda a at to dokaze. Tak to sem dej at to posoudi i ostatni, v tomto pripade te snad nebude kamenovat za zverejneni "soukrome" korespondence ? Protoze pokud to dokazes pouze jemu treba formou SZ tak toto vlakno nemuselo byt vubec zalozeno protoze ostatni si reknou: Navrhly si cas a jeden to vzal za bernou minci a druhy se nedostal k netu, drive nez cas vyprsel a byl jiz rozhodnut ze tomuto cloveku to neproda. Ja osobne mam rad vyresene spory. Ne vzdy to ovsem jde.
snake Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 nejde o to,že by se nedostal k netu-byly jsme domluveni přes sms... teď jsme si to nějak přes SZ vyjasnili-když začal komunikovat...přiznám se,že mi nejde ani tak o ty hodinky,ale spíš o chování,strávený čas a taky o toho mrtvýho brouka co hrál po akci-to mě asi naštvalo nejvíc
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Mrtveho brouka sem zacal hrat po nekolika tvych spekulacich,a to s cenou,casem predani a predevsim placenim eurem kdyz jsme byli domluveni na Kc.Diky euru byl prodelal necelou tisicovku. 1 1
snake Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 jen jsem se zeptal jestli nevadí eura-nic jsem ti netlačil-jen otázka-nic víc...o to nejde-vadí mě ten mrtvej brouk-stačilo napsat neprodám...já bych to uzavřel-jestli Ti to nevadí-nic si už od Tebe nekoupím a nic Ti neprodám...myslím,že to bude na obou stranách stejný.Co jsem chtěl napsat-to jsem napsal.Ostatní kecy mě už nezajímají.Děkuji za pozornost.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Ne,to mi skutecne nevadi.Jen mi vadi,ze na me hazes spinu a sam ji mas "za nehty".Sve sem ti napsal v SZ a vic to resit neminim.Preji ti vse dobre.Za tu neodpoved se omlouvam,za jine veci ne,protoze nemam za co.Holt clovek se cely zivot uci. Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem pitrs182 1 1
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Nechtěl jsem se zapojovat, ale na chronomagu se pohybuju nějaký ten rok a Pitrse jsem oslovil s návrhem na výměnu. Z nabídky kterou jsem mu poskytl se mu zamlouvali X-Windy. Nějak jsme robily obchodní tanečky a já se pak na 3hoďky vzdálil od netu. Moje odpověď na dotaz, v jakém stavu jsou mnou nabízené Windy se už nedočkala odpovědi. Pak jsem z uzavřeného vlákna pochopil, že hodinky jsou fuč. Ok. Dnes čtu vlákno o jakési neserióznosti prodeje, tak píšu Pitrsovi, jestli jsou teda prodané, či nikoli a že moje nabídka na výměnu stále platí. A čeho jsem se dočkal...? Ničeho. Byl jsem a jsem zvyklý odpovídat na jakýkoliv dotaz a SZ a přijde mi slušné, alespoň na zdejším fóru, alespoň odpovědět. I ta kráva zabučí a naše kočka zamňouká. No, nechci soudit, ale tady to asi opravdu nebude "klub džentlmenů"
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Nechtěl jsem se zapojovat, ale na chronomagu se pohybuju nějaký ten rok a Pitrse jsem oslovil s návrhem na výměnu. Z nabídky kterou jsem mu poskytl se mu zamlouvali X-Windy. Nějak jsme robily obchodní tanečky a já se pak na 3hoďky vzdálil od netu. Moje odpověď na dotaz, v jakém stavu jsou mnou nabízené Windy se už nedočkala odpovědi. Pak jsem z uzavřeného vlákna pochopil, že hodinky jsou fuč. Ok. Dnes čtu vlákno o jakési neserióznosti prodeje, tak píšu Pitrsovi, jestli jsou teda prodané, či nikoli a že moje nabídka na výměnu stále platí. A čeho jsem se dočkal...? Ničeho. Byl jsem a jsem zvyklý odpovídat na jakýkoliv dotaz a SZ a přijde mi slušné, alespoň na zdejším fóru, alespoň odpovědět. I ta kráva zabučí a naše kočka zamňouká. No, nechci soudit, ale tady to asi opravdu nebude "klub džentlmenů" J8 ale žádnou SZ od Tebe nemám. 2 1
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 J8 ale žádnou SZ od Tebe nemám. Promiň, byl jsem mimo net. S X-Windama není vůbec nic, jsou bez jakýchkoliv známek nošení, navíc mají modrý AR, což žádné jiné windy nemají a pokud jsi je někdy viděl naživo, tak ten AR je to co těm hodinkám chybělo. Divím se, že to nedělají z výroby. Dej včas vědět, jak zítra. Nemám stále tvůj tel. a pokud ráno vyjedu bez domluvy, nemám během dne šanci se s tebou nijak domluvit. Miloš že by šotek...?
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 J8 ale žádnou SZ od Tebe nemám. Tak prodal jsi je nakonec nebo ne? Možná výměna za Hamiltony už asi neplatí,že? že by druhý šotek? myslím, že už trochu lakuješ...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Prosím moderátory, jestli se můžou podívat do SZ, tak aby se mrkli, jestli si z nás Pitrs dělá p...l, nebo ne, protože mě se moje SZ jemu ukazují jako odeslané...
sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 existuju screenshoty chalani http://grab.by/7kHw
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 existuju screenshoty chalani http://grab.by/7kHw dej podrobný návod, nechci aby mě někdo po 4letech zde tahal za nos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se