Columboo Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Vážení chronomágové !! Poraďte prosím amatérovi, který by nerad někde naletěl Hrozně moc rád bych zakoupil TAG HEUER MONACO, nejlépe ve verzi Le Mans.Ale vzhledem k tomu, že TAG HEUER je moje oblíbená značka, klidně bych koupil i "normální" MONACA nebo CARRERY. Na koupi nových mám moc malé prasátko, takže zůstává koupě starších. Řeším jen, kde ... zda Ebay, v tom případě u jakého prodejce ... nebo jestli u nějakého kamenného prodejce nových Tag Heuer funguje i bazar ... ?? Vzhledem k tomu, že nemám moc příspěvků, nemohu dát poptávku do fóra "koupím", kdyby však někdo z Vás měl něco k prodeji ... Předem děkuji za Vaše rady.Columboo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Vítej na chronomagu... Předem snad jen jedno, nemůžeš inzerovat v ,,koupim", ale tento příspěvek by se hodil spíše do poraďte s koupí/výběrem. Jinak AD bazary nedělají, ale je mnoho prodejců, kteří prodávají i starší hodinky. Mrkni třeba na www.chrono24.com , do vyhledávače zadej co potřebuješ a určitě najdeš mnoho nabídek
Chumpus Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus 1
volfda Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Je tu déle než my dva dohromady Pardon, takhle dolů se dívám jen u žen... Tak jinak, gratuluji k prvnímu přípěvku Ještě k tomu chronu, já z chrona koupil už několikery hodinky. Vždy se dívám, aby byl prodejce označen jako trusted seller a upřednostňuji nabídky prodejců s kamenným obchodem. Doporučuji si je vygooglit, či se optej tady, jestli prodejce někdo nezná. Mně takhle poradili kolegové chronomača při koupi rolád. Když už jsem se rozepsal, raději upozorňuji, že pokud budeš kupovat mimo EU, připočti si k ceně hodinek DPH, takže raději zůstaň v unii... Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem volfda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se