realcop Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Zdravím pánové. Chtěl bych radu. Koupil sem na Aukru tyto hodinky. Fossil ES2302Kontroloval sem hodinky pečlivě s odkazy a obrázky z googlu. Všechny detaily sedí. Nicméně mně překvapilo, že o hodinky, které běžně stojí 3500 Kč nebyl ani příliš velký boj. Koukli byste prosím na fotky prodejce a posoudili zda jsem nepochybil?
Apep Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 (upraveno) To budeš fakt nosit? No, proti gustu žádný ... Edit: Promiň, až teď mi došlo, že to bude pravděpodobně dárek pro dámu .. To pak samozřejmě mění situaci Upraveno 15. listopadu 2010 uživatelem Apep
realcop Odesláno 15. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Ano je to dárek pro moji přítulku k vánocům. Normálně stojí 3500 Kč. Prostě se ji libí. No a Fossil je z imidžových hodinek as? to nejlepší. Jen mně překvapilo, že sem je vyhrál za pouhých 700 Kč. Tak mám pochyby. Tak jak pánové a dámy.Vaše komentáče k pravosti?
vraby Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 (upraveno) Na stránkáchFOSSIL jsou za 95 dolars(cca 1800Kč) Moje mi koukala přes rameno když jsem brouzdal po hodinkách a nutně chce tohle. LORUS-SEIKO WATCH CORPORATION Upraveno 15. listopadu 2010 uživatelem vraby
sureshot Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 pekne, daj link plis. Na stránkáchFOSSIL jsou za 95 dolars(cca 1800Kč) Moje mi koukala přes rameno když jsem brouzdal po hodinkách a nutně chce tohle. LORUS-SEIKO WATCH CORPORATION
vraby Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 (upraveno) Tak asi nejlevněji jsou tady. Mají v černém,bílém a růžovem. Upraveno 15. listopadu 2010 uživatelem vraby
realcop Odesláno 15. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Hezký a co ty moje resp. přítulčiny . Co na to odborníci?
jankoxxx Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 tak to vam zavidim, mojej sa dost zapacili napriklad tieto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33336-rolex-datejust/
vraby Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 (upraveno) Hezký a co ty moje resp. přítulčiny . Co na to odborníci? Neřeš to,hlavně že se budou líbit přítelkyni. to jankoxxx: to máš pravdu.Věřím že by se mojí libily tyhle,ale to už je přeci jen trochu o něčem jiném a říct jí cenu tak mi zaklepe na čelo.Podle té mojí soudím že ženská neřeší značku,ale jak se jí hodinky líbí. Upraveno 15. listopadu 2010 uživatelem vraby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se