Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mi konecne dorazily Kineticy od Seika, Sportura SRGP005P2, kalibr 5D22.

Chtel bych poprosit cleny fora kteri maji take nejake kinetic ve sbirce, o nazor:

Trochu me desi zvuk toho rotoru. Je mi jasne ze tam je velke zprevodovani na dynamo,

udajne na 10.000 otacek a ze rotor musi byt docela tezky. Nejde ani tak o ten bzucivy

zvuk prevodu ktery je jiste normalni ale o to ze v jedne pozici zretelne slysim jak

rotor "drhne" o vnitrni stranu dynka, soupavy zvuk zelezo o zelezo.

Jako kdyby rotor byl uvolneny.

Je to normalni?

Diky

Odesláno

Tak mi konecne dorazily Kineticy od Seika, Sportura SRGP005P2, kalibr 5D22.

Chtel bych poprosit cleny fora kteri maji take nejake kinetic ve sbirce, o nazor:

Trochu me desi zvuk toho rotoru. Je mi jasne ze tam je velke zprevodovani na dynamo,

udajne na 10.000 otacek a ze rotor musi byt docela tezky. Nejde ani tak o ten bzucivy

zvuk prevodu ktery je jiste normalni ale o to ze v jedne pozici zretelne slysim jak

rotor "drhne" o vnitrni stranu dynka, soupavy zvuk zelezo o zelezo.

Jako kdyby rotor byl uvolneny.

Je to normalni?

Diky

Nevíme, asi zajdi k hodináři.
Odesláno

OK OK, fair enough, na spatne polozenou otazku hloupa odpoved :suicide_anim:

Tak jinak, nezadam nikoho o radu, chci jen poprosit *majitele* kineticu

aby dali svuj stroj k uchu a posoudili jestli pri otaceni rotoru

slysi stejny zvuk jako slysim ja, tedy treni kovu o kov, navic

k bzuceni prevodu.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Měl jsem to podobně na svých jako Chumpus. Dokud půjdou v rozumné odchylce pár vteřin měsíčně, neřešil bych to.

Odesláno

Dekuji, panove, za postrehy ;) Asi se pro klid duse priklonim k nazoru ze jsem na ten zvuk precitlively,

nechce se mi to posilat zpatky jenom kvuli podezreni...

to Kibi: Ty SUN005 me nejak minuly, ale koukam koukam ze se jedna o tuze pekny kousek, ktery bych

mel "zvazit" mezi potencialni prirustky do budoucna :)

Odesláno

jj, uz jsem to proletel na photowatches, moc pekny fotky. Divim se, za jak priznivou cenu se daji sehnat, na to jak jsou bytelny

a ze je to zrovna kinetic, ktery si Seiko viditelne ocenuje dost vysoko.

Odesláno

Utahne je i winder? Tak to je dobra zprava, hledal jsem vsude mozne jestli winder dokaze nabit kinetic a moc to nevypadalo,

chystam se svuj prvni vrtic brzy poridit...

S tim remenem je to pruser, mam stejny problem na tech mych. Po 4 dnech noseni uz je videt ze ten remen zacina praskat u spony,

asi to moc nevydrzi. Uz jsem psal do Altra jak jsou na tom s nahradnimi.

Odesláno

Ty SUN005 me nejak minuly, ale koukam koukam ze se jedna o tuze pekny kousek, ktery bych mel "zvazit" mezi potencialni prirustky do budoucna :)

Jsou dobry, jen vidim dve nevyhody. Jednak korunka alespon na mem kuse byla jaksi excentricka (pri toceni trosicku hazela) a podle jineho majitele jeho kus byl stejny. Takze asi vlastnost. Druha vec je uchyceni tahu. Nicim normalnim ho nenahradis a po case jsem si vsiml, ze krajni clanek ma tendenci se ohybat a zustavat zachycen. Blbe se to popisuje ale tah je proste v uchyceni u stezejek naprd.
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...