Honzahl Odesláno 11. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2006 Edice potápěčských hodinek Carlos Coste Limited Edition je celosvětově limitovaná na 2000 kusů, hodinky jsou vodotěsné až do neuvěřitelných 2000 metrů. Velké titanové hodinky s mechanickým automatickým strojkem a černým vlnovitě strukturovaným ciferníkem mají všechny parametry, které byste očekávali od nejlepších potápěčských hodinek. Hodinky jsou osazeny 6.3 milimetrů silným safírovým sklem, datumkou a jako extra výbava pro profesionální potápěče je připraven heliový ventil. Hodinky se dodávají současně s gumovým a titanovým tahem, který lze snadno měnit. Carlos Coste: držitel světového rekordu ve freedivingu, tedy potápění bez kyslíkového přístroje. Jeho rekord činí obdivuhodných 135 metrů, který překonal v roce 2004 at si to tam dopisou ) http://www.hodinky-koscom.cz/Oris-643-7584...4-RS-I8236.html muzou mit ty popisy k necemu
kojan Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Já jsem se zamiloval do těhle!Snad došetřím velice rychle než je vyprodají! A tyhle maji s F1 spolecneho co? Samozřejmně,že nic společného s F1 nemají,jen název výrobce,ale když Railmaster napsal svůj postřeh k Oriskám které viděl ve zmiňovaném filmu(taky žádná souvislost s F1) tak jsem to sem zmínil!Nebyl v tom žádný úmysl,takže pokud se to někoho dotklo,se omlouvám!
kojan Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Edice potápěčských hodinek Carlos Coste Limited Edition je celosvětově limitovaná na 2000 kusů, hodinky jsou vodotěsné až do neuvěřitelných 2000 metrů. Velké titanové hodinky s mechanickým automatickým strojkem a černým vlnovitě strukturovaným ciferníkem mají všechny parametry, které byste očekávali od nejlepších potápěčských hodinek. Hodinky jsou osazeny 6.3 milimetrů silným safírovým sklem, datumkou a jako extra výbava pro profesionální potápěče je připraven heliový ventil. Hodinky se dodávají současně s gumovým a titanovým tahem, který lze snadno měnit. Carlos Coste: držitel světového rekordu ve freedivingu, tedy potápění bez kyslíkového přístroje. Jeho rekord činí obdivuhodných 135 metrů, který překonal v roce 2004 at si to tam dopisou ) http://www.hodinky-koscom.cz/Oris-643-7584...4-RS-I8236.html muzou mit ty popisy k necemu Jo,jo jsou prostě skvělé i když se určitě najde plno odpůrců jak Orisu tak těhle hodinek! Ale napsal's jsi vše ůplně přesně a vyčerpávajícím popisem!
kojan Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 2 AFRIKAB: Abys na mně nebyl tolik naštvaný tak vkládám pár správných fotek k F1!
Honzahl Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Pekne, uz jsis koupil ty Carlos Coste ? Ja uz jsem to nevydrzel a mam doma http://www.hodinky-koscom.cz/Oris-673-7587...4-LS-I8168.html Jsou super.... Jen jsem si stihnul uz odrit pouzdro a to jsem plakal )
African Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Tak to bych také plakal:( Pouzdro je titanové né, tak to jsi jim dal hned ze začátku pěkně zabrat.
kojan Odesláno 2. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2006 2 Honzahl:Bohužel ještě ne! Vyskytl se menší problém a musel jsem peníze odlifrovat jiným směrem! No a pak jsem ještě přispěl našemu drahému státu do kasičky na pokutě za rychlost v obci! Takže pozor,jezdit pomalu,stojí snad všude!Parchanti! Budu muset začít víc šetřit a půjčku si na to brát je nesmysl! Snad tu edici tak rychle nevyprodají,když teď ten dolar tak leze dolů! Jináč Ty Vaše hodinky jsou moc pěkné gratuluji!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se