beny Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Tak jsem opět moc dlouho nevydržel bez časoměřicí techniky. Při náhodném brouzdání Chronomagem jsem narazil na Ladise a jeho, teď už moje Tag Heuery. Tak jsem nazaváhal ani minutu a ještě ten den jel si pro ně. Tím chci zároveň Láďovi poděkovat za prima obchod a pokec. Pár tech.parametrů: Značka: TAG HeuerModel: Aquaracer AutomatikRef. Číslo: WAB2011 Pouzdro: ocelPrůměr: 41mmVýška: 11,5mmVáha: 150gVodotěsnost: 300m/30barKalibr: calibre 5Základ: ETA 2824-2Ciferník: modrý , datum na 3Sklíčko: safírTah: ocel Pocitově jsem z nich nadšen, páč na moji malou ručku jen tak něco nejde a tyto sedí jak ulitý. Jinak jsem si je dovolil malinko vytunit a u Jakuba objednal gumový řemen. Tím to mu děkuji za skutečně promtní zaslání a dole je pár fotek z mé nové radosti. Jinak na živo vypadají samozřejmě o dvě třídy líp. Přesnost co jsem měl zatím čas měřit tak se pohybuje kolem +3s za den což je celkem solidní výkon. Luneta po promazání pěkně cvrdliká po 0,5s a vteřinová ručka jde téměř bez trhavého pohybu čímž mě dokonale hypnotizuje
Vladimír P. Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Hergot! Už teď se mi po nich stýská. Hlavně nedělej tu hloupost jako já a nech si je. Moc pěkný hodinky. Ať ti slouží.
beny Odesláno 17. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 jo, jo díky vezmu si to k srdci , fakt to jsou pohodový hodinky na každodenní nošení, nikde nevyčnívají, čitelnost cifru je fakt parádní a luminiscence ta mě dostala. V noci bez problému čitelná a to jsem si myslel, že to je jen taková napodobenina luminiscence
obchodnik-o3 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 tak aby si sa tesil co najdlhsie ,nech ti dobre sluzia
ceslko Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Zajímavý kousek.... to určitě...
Mirecek Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Hezky hodinky Davam jim prednost na tahu
Peter2 Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 ano, SS im viac svedci aj ked guma sa prijemnejsie nosi. Gratulujem ku peknemu kusku.
Radius Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Tak to jsou asi první TAGy, který se mi líbí a to moc, tak ať šlapou jako hodinky
šíma Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Tak to jsou asi první TAGy, který se mi líbí a to moc, tak ať šlapou jako hodinky Jestli to nebude tím, že jsou podobné Bondovkám...
Radius Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Jestli to nebude tím, že jsou podobné Bondovkám... ...jo, když mě ta láska k potápkám nepřešla od dětství, tak už to těžko někdo změní, až dosáhnu na Omegu PO nebo Rolády SD, tak si tu zažádám o BAN Zpět k tématu, jaký to je ta guma, netahá to chlupy?
beny Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Bondovkám jsou hodně podobné, když mrkneš na prodej těchto Tagů tak je tam má původní majitel vystaveny oboje dvoje. Já bych to nazval Bondovkanmi pro chudé Co se týká gumy tak je velmi příjemná na nošení a žádného tahání jsem si nevšiml, hlavně se dá přesně nastavit na zápěstí a pěkně voní
sibirnaya Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 jsou moc pekny, ale ta guma na nich vypada hrozne. Bud objednat origo gumu, nebo nechat na tahu, dle meho.
beny Odesláno 20. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 hm...tak jsou opět na steelu, po všeobecných protestech jsem usoudil že máte asi pravdu a jdu se poohlédnout po origo gumě. V každém případě děkuji, že jste mě vrátily ze scestí na tu pravou cestu
xoslic Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 bratranec od Omega SM 300m ? Velmi podobne, velmi pekne, velmi decentne. Dobry kauf.!
edgar_23 Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Velice pekne! Jen spis dat ten tah...;-)
patris Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Už je to uděláno, už je to hotovo! Po dlouhých 4ech dnech a 4ech nocích čekání od rezervace doputovaly již moje TAG Heuery aquaracery automatic z Brna do Prahy (důkaz v příloze). Protože pokračuji ve vlákně, ve kterém beny vystavil jejich skoro živé fota, nebudu připojovat nové. Musím však otevřeně říct, že v reálu jsou tak o 100% pohlednější než na snímcích mého prodejce. Slíbil jsem, že se s Vámi podělím o radost z mých prvních hodinek, proto pár vět s mými novými TaGy na ruce: V neděli večer mi sice chvilku trvalo, než jsem přijel za benym na správnou benzinku u Brna, ale čekání i bloudění bylo zapomenuto, když přede mnou stálo šedé kulaté pouzdro s nápisem TAG Heuer! Srdce jsem cítil až v krku, předem jsem se omluvil za třesoucí se ruce při rozepínání pouzdra... Hold, první koupě se opakovat nikdy nebude, pocit očekávání se měnil ve skutečnost. Samozřejmě jsem měl jejich fotky z chrona sebou v autě , skutečnost mě však úplně rozsekala. Aquaracery vypadají nádhěrně (po 5ti letech!), jako z výlohy (dík všem přede mnou za péči). Až v reálu jsem pochopil, co znamená dokonalost, z jemného modrého provedení jsem nemohl spustit oči. Možno jsem byl benymu i pro srandu, ale skvěle to zakryl a choval se ke mně jako opravdový profík (děkuji za skvělý přístup a supr pokec, Radku!) . Jsem z mého "úlovku" opravdu nadšený, ten hřejivý a nepopsatelný pocit přeji zažít každému začátečníkovi, ale i ostatním, kteří na něch již po těch mnoha prodejích zapoměli! A taky - děkuji, Chronomagu!
sta Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 tak gratuluji, ať Ti vydrží déle než předchozímu majiteli :-)
patris Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Děkuji! To byla taky moje první výčitka na něj! Hned jsem však dodal, že chápu, aby si prodej nerozmyslel! Jsem z nich paf, včera večer jsem je nesundal ani v posteli...
cindy Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Taky jsem po nich koukal, ale než jsem se rozhoupal...... upřímná gratulace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se