leonid Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Pořídil jsem si nové quartz chronography tissot V8 s kalibrem G10a ocelovým tahem. Podobný typ hodinek s modrým ciferníkem si kupuji už několik let. Prostě se mi líbí a rád nosím hodinky pořád (do sprchy, do moře, do postele )Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti ať už pozitivní či negativní? Pokud ano, napište. A jak se vám líbí? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Myslím , že jsi vybral velmi dobře, když vidím jaké hrůzy dnes Tissot v řadě V8 vypouští do světa" ta modrá jim opravdu sekne, pěkný model.Budeš spokojený" Já mám zrovna V8 na ruce :-) mám je šest let a bez problémů. Beru je všude, kde nechci ničit lepší hodinky a jednu dobu jsem s nimi i horolezčil, takže dostali pěkný záhul a jak říkám naprostá spokojenost" Akorát tu vodotěsnost by mohli dát na 200M, a byli by dokonalé. Máš také 100M, nebo se už polepšili? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
obchodnik-o3 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 dobra volba,nic tym nepokazis
leonid Odesláno 19. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Ahoj, je to pořád 100M, což mě taky trochu mrzí, ale podle mých zkušeností je 100M do hloubky 8 metrů a já dělám maximálně 7 metrů hloubky (můj osobák letos v září) takže mě to tak moc netrápí. Zvažoval jsem tissot PRC 200, ale na mne jsou moc malé....ale milé. Snad bude mít syn menší ruku. Taky používám tissoty na běžné nošení, jsou to snad jediný švýcary co zvládnou všechno. Ač quartz nepovažuji za hodinky s jakýmkoli sběratelským nábojem, nemusí se natahovat, štelovat apod. a slouží nejlépe. Na frajeřiny k obleku beru prim diplomat 40 nebo lancia chronograph vintage 60 či něco podobného. Ale tissoty jsou jediný hodinky, se kterými bych šel třeba do pekla a to bez obav
EL_LuKY Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Ahoj ja mam V8 uz asi 5 rokov co som ich dostal na promocie. Odvtedy ziadny problem, baterku som menil asi po dvoch rokoch. Vrele doporucujem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Matthew Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 mně se V8 líbí moc, je to povedená řada (daleko lepší než PRC200), uvažuji o nich na léto na běžné nošení (Maurice Lacroix bych na koupališti bez dozoru nenechal, když bych šel třeba do vody...)ještě zvažuji ještě V8 nebo PRS516
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se