sashator Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Ahoj,Uz nejakou dobu pokukuju po nejakych peknych automatech za rozumnou cenu. Hlavni pozadavky:-bily cifernik-gumovy nebo kozeny pasek-sportovnejsi vzhled (mozno i pilotky)-cena je trochu volnejsi- max limit je 10000,-kc (klidne i ze zahranici ci pres eBay)-prumer min 40mm, ideal 42mm-ne diversky!!! Co se tyce znacky, tak tam nemam nejake omezeni (seiko,...) Predem diky za napady
Adam99 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Co třeba něco takového? ODKAZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xxx.rada Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Archimede-Arcadia-bila-modra co tohle?
blackhead Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Ahoj, podivej se na modely Stowa nebo Archimede, tam bys neco mohl vybrat ....
X-Bob Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 co třeba Certina DS-1 (lehce přes limit na kov.tahu), Victorinox z řady Officer mechanical?
Benne Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 (upraveno) tieto su krasne Mne osobne sa strasne pacia hlavne kombinacia modre rucky a biely cifernik !Archimede Arcadia EDIT: Tak uz ich sem dal xxx.rada, ale mas tu aspon fotku no Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. listopadu 2010 uživatelem Benne
Chorche Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Bílé Archimede Pilot? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
edgar_23 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Sakra ty bílé archimede pilot jsou dost zajimavy
Chorche Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 S klasickou korunkou jsou ještě zajímavější.Taky mě ještě napadly Aristo.zdroj: www.gnomonwatches.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bod Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 ... nebo barevě podobně laděné Mondaine: http://www.discountwatchstore.com/Mondaine-Official-Swiss-Railways-Watch-Automatic-A1323030311SBB_p_41.html
sashator Odesláno 19. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Dekuju za odpovedi...vsechny jsou pekny, nejlepsi jsou asi ty posledni Archimedy...akorat porad premyslim o necem sportovnejsim, ve stylu revue thommen airspeed...
sashator Odesláno 19. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Ty Arista se mi taky docela libi ale ten titan je odrazujici, chci na ruce hodinky citit Do pozadavku bych tedy pridal i aby byly ocelove a cifernik musi mit alespon nejake cislice
Adam99 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Teď se tady v jiném vlákně řeší tyhle Orient FEM7A004R - odkaz na video Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Případně ještě Traser? Classic White Dial Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quequeek Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Tyhle mi přijdou zajímavé, je to zas něco jiného, než 100x omleté Archimede
sashator Odesláno 20. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Tak jsem teď asi dvě hodiny projížděl chrono24 a podobné stránky a přijde mi, že pěkných hodinek s bílým ciferníkem je opravdu málo.... jak jsem již psal hodně se mi líbí hodinky od revue thommen ale i zde je problém s bílým ciferníkem- například tyto kdyby byly v bílém provedení tak jsou to přesně ty co chci jěště že na to nějak zvlášť nespěchám:)
Lalla Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Tyto revue thommen nic moc, ale ty Junkersky nad tím jsou moc pěkný.
kilosunky Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Co tak nieco od Vostok Europe? Vo vacsine modelov sa urcite zmestis do limitu...
sashator Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Tak dlouho jsem procházel různá fóra, eBay, apod. až jsem se velice zakoukal do klasických pilotek (fliegerů). Buď teda nakonec opravdu půjdu do Archimede Pilpot W a nebo přehodnotím prioritu s bílým ciferníkem a půjdu do firem jako Laco nebo Stowa(ale zase budu muset chvilku šetřit)...ale přesně jsem věděl, že to tak může dopadnout- chcete si vybrat určité hodinky a nakonec se zamilujete úplně do něčeho jiného Ale na druhou stranu je to částečně ovlivněno opravdu i tím jak jsem psal- bílých hodinek které se mi opravdu líbí je fakt málo, asi budu moc náročný. Každopádně když mi i nadále budete posílat nějaké pěkné návrhy, nebudu se vůbec zlobit
bose Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 (upraveno) Jedině Stowa Antea 390 - bohužel dlouhá čekací doba. Upraveno 3. prosince 2010 uživatelem bose
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se