Jata Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Dnes sa mi konečne dostali do rúk hodinky na ktoré som netrpezlivo čakal a ku ktorým som mal dlhú cestu .Sú kúpene od člena fora Shaga.Maju iba jedinu chybičku a to je,že som k ním nedostal original návod,ale dúfam,že to časom vyriešim a k nejakému sa dostanem. :)Nestihal som ich dnes vyfotit,tak si prepožičiavam fotky od Shaga (dúfam,že sa nenazlosti)
saida Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 (upraveno) Gratuluji ! Jsou moc pěkné! To jsou Tvoje definitívní?;)Ne fakt pěkné. Asi bych je raději nosil na kůži,ale co bych já není podstatné! Upraveno 22. listopadu 2010 uživatelem saida
Jata Odesláno 22. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 ..definitívne niesu...skôr prestupná stanica na niečo lepšie
Chorche Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Změnil bych na nich jedinou věc, vymazal bych ukrojené indexy 3,6 a 9.Jinak jsou nádherný, gratuluju!
jankoxxx Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 aj ukrojene indexy maju svoje caro mne sa velmi pacia. pekny palsticky cifer, modre rucky uz len nejaky pekny hnedy remen!!
Jata Odesláno 22. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Keď som ich prvýkrát uvidel, tak to isté ma napadlo...ale potom mi učarovali dlhšie som nad nimi uvažoval
Jata Odesláno 22. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 ..hnedy remeň je,iba si treba nájsť čas na výmenu
lastam Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 (upraveno) myslim ze vypadaj vyborne at jsou noseny na cemkoli, docela se mi libi ty dva budiky naroubovany na etu 2892 a vubec jak udelaly ty chronografy na tom? docela by me to zajimalo Upraveno 22. listopadu 2010 uživatelem lastam
Chorche Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Je fakt, že to na nich nepůsobí nijak rušivě, já to nemám rád z principu Co mi na těchto hodinkách přijde dobrý je, že budou vypadat dobře na spoustě řemenů a ještě je k nim povedený tah, což výrazně zvyšuje jejich univerzálnost.
leonid Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Tak až budeš přestupovat na jiný skvost a případně prodávat....dej vědět, měl bych zájem
leonid Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Tak až budeš přestupovat na jiný skvost a případně prodávat....dej vědět, měl bych zájem
juraj85 Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Minule som na ne cumel,mali ich v Nitre v jednom hodinarstve vo vyklade:) Su velmi elegantne .A nechcem tu trepat sprostosti ale maju tusim podobny kaliber ako moje reduced Speedmastre tj.zakladny kaliber ETA ktory pohana chrono modul.
gerhard Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Tah im slusi, modre rucky tiez,skoda tej popravenej sestky ,mohli datumku fuknut trosicku vyssie. Inak su nadherne,nech sa dobre nosia. Zo setky si ale nerob nic,mal som i ja pokusane cisla a zvykol som si, biely ciselnik ma stale mata....tento ma krasnu strukturu,na subdialoch upokojujuco hladky noooooo pekne fakt( moja nocna mora,v spanku sa potim,prebudim sa, oci von a ze co by to malo byt s bielym dialom...este neviem )
martini Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Congrats, elegantni klasika. Remen jim slusi lepe.
Jata Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 na vymene remena sa pracuje...dúfam,že uz dnes bude pekný hnedý remeň z aligatora na nich
eskimak Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Klasika najklasickejsia, uprimne gratulujem a zavidim. Velmi vyrazne hodinky. Jednoznacne ale patria na remen, na tahu je ich skoda.
Tazz Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Krásný kousek jak na kůži tak na tahu, čísla na cifru jsou moc pěkný, jen tu datumovku mohli vrznout jinam. Gratuluji a ať dobře slouží
Jata Odesláno 24. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 dnes som ich dal na kozeny remen...teraz su este omnoho krajsie....v priebehu buduceho tyzna pridam foto
Benne Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 parada. Cim dalej tym viac sa mi pacia hodinky s bielym cifernikom a modrymi rucickami. Tieto su super, hodi sa na nich aj remen aj tah. Osobne sa mi viac paci tah, je naozaj velmi pekny a vyzera aj, ze sa dobre nosi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se