Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes sa mi konečne dostali do rúk hodinky na ktoré som netrpezlivo čakal a ku ktorým som mal dlhú cestu :).Sú kúpene od člena fora Shaga.Maju iba jedinu chybičku a to je,že som k ním nedostal original návod,ale dúfam,že to časom vyriešim a k nejakému sa dostanem. :)Nestihal som ich dnes vyfotit,tak si prepožičiavam fotky od Shaga (dúfam,že sa nenazlosti) post-10641-021318400 1290453489.jpg post-10641-042085400 1290453512.jpg post-10641-065048200 1290453523.jpg post-10641-026493600 1290453533.jpg post-10641-042710100 1290453546.jpg post-10641-024552300 1290453556.jpg

Odesláno (upraveno)

Gratuluji ! Jsou moc pěkné! To jsou Tvoje definitívní?;)Ne fakt pěkné. Asi bych je raději nosil na kůži,ale co bych já není podstatné!

Upraveno uživatelem saida
Odesláno

Keď som ich prvýkrát uvidel, tak to isté ma napadlo...ale potom mi učarovali :) dlhšie som nad nimi uvažoval

Odesláno (upraveno)

myslim ze vypadaj vyborne at jsou noseny na cemkoli, docela se mi libi ty dva budiky naroubovany na etu 2892 :smile_anim:

a vubec jak udelaly ty chronografy na tom? docela by me to zajimalo

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Je fakt, že to na nich nepůsobí nijak rušivě, já to nemám rád z principu :)

Co mi na těchto hodinkách přijde dobrý je, že budou vypadat dobře na spoustě řemenů a ještě je k nim povedený tah, což výrazně zvyšuje jejich univerzálnost.

Odesláno

Minule som na ne cumel,mali ich v Nitre v jednom hodinarstve vo vyklade:) Su velmi elegantne ;) .A nechcem tu trepat sprostosti ale maju tusim podobny kaliber ako moje reduced Speedmastre tj.zakladny kaliber ETA ktory pohana chrono modul.

Odesláno

Tah im slusi, modre rucky tiez,skoda tej popravenej sestky ,mohli datumku fuknut trosicku vyssie. Inak su nadherne,nech sa dobre nosia. Zo setky si ale nerob nic,mal som i ja pokusane cisla a zvykol som si, biely ciselnik ma stale mata....tento ma krasnu strukturu,na subdialoch upokojujuco hladky noooooo pekne fakt( moja nocna mora,v spanku sa potim,prebudim sa, oci von a ze co by to malo byt s bielym dialom...este neviem :crying_anim: )

Odesláno

Krásný kousek jak na kůži tak na tahu, čísla na cifru jsou moc pěkný, jen tu datumovku mohli vrznout jinam. Gratuluji a ať dobře slouží Posted Image

Odesláno

dnes som ich dal na kozeny remen...teraz su este omnoho krajsie....v priebehu buduceho tyzna pridam foto :)

Odesláno

parada. Cim dalej tym viac sa mi pacia hodinky s bielym cifernikom a modrymi rucickami. Tieto su super, hodi sa na nich aj remen aj tah. Osobne sa mi viac paci tah, je naozaj velmi pekny a vyzera aj, ze sa dobre nosi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...