Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hi

Tak dávam foto svojej doterajšej zbierky, zhruba zozbieraná za asi 5 rokov- tie v krabici. Ukladam som ich od najstarších (horný rad z ľava)

po posledné kúpené a to Panerai.

Obe Invicty a Citizen so objednal pri dlhom čakaní na PAM 312.

Potom sú tam fotky Prim, ktoré som dostal keď som nastupoval do prvej triedy v škole, takže spomienky a Poljot, ktoré som dostal, keď mama bola na učiteľskom výlete v Moskve - rok 1980 MS v hokeji. Všetko samozrejme hodinky s príbehom, takže majú svoje miesto.Posted Image

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno

To vieš nie som zaťažený na jednu značku. Niečo sa mi zapáči, samozrejme v mnou dostupnej cenovej hladine a ide sa šetriť :smile_anim:

haha , pekna vsehochut

Odesláno

Na prvé hodinky sa nezabúda. Bral som ich ako veľmi potrebnú vec, keď som chodil zo školy. Veď vieš ujo vodič nepočká.

Bez hodiniek neurobím ani krok, citim sa, ako by mi niečo chýbalo :unsure: Musím cítiť ten kus kovu na ruke a je to OK

... Pekna zbierka so skvelym finale,hlavne ked tam mas srdcovky...

Odesláno

urcite nemam na mysli len znacky ale celkovo typy a pod.

tie paneraaje mi tam vycnievaju aj s invictami :)

To vieš nie som zaťažený na jednu značku. Niečo sa mi zapáči, samozrejme v mnou dostupnej cenovej hladine a ide sa šetriť :smile_anim:

Odesláno

Trafil si do čierneho teraz nosím v podstate iba Panerai a sem tam to prestriedam s Invictou

Panerai je značka, ktorá sa dá nosiť k obleku aj k športovému oblečeniu.

Je ich aj vidieť na ruke, že je to stroj, ale vieš.. nás je málo, čo sa rozumejú veci. Väčšina nevie rozoznať ani či sú hodinky Quartz, alebo mechanické

Niektorí keď zistia, že máš viac hodiniek ako jednu ktorú oni dostali na" birmovku", či inú udalosť, tak sa pýtajú načo  je ti toľko hodiniek. To však nevysvetlíš a preto iba odpoviem, lebo chcem :sniper:

Odesláno

Vidím, že ja ty máš srdcu blízku značku watches no a to zátišie z berettou počítam, že FS 92 je tiež fajn

Aj ja som ju mal, no a ďalšie veci na zátiší ani nebudem komentovať, to by mal mať rád hádam každý chlap :wine:

Odesláno

ja som zazil este vyssi level 2x som vysvetloval CO su mechanicke hodinky :D

:suicide_anim:

na fore som nasiel cca 5 favoritov zatial. pam su medzi nimi. krasne hodky

Trafil si do čierneho teraz nosím v podstate iba Panerai a sem tam to prestriedam s Invictou

Panerai je značka, ktorá sa dá nosiť k obleku aj k športovému oblečeniu.

Je ich aj vidieť na ruke, že je to stroj, ale vieš.. nás je málo, čo sa rozumejú veci. Väčšina nevie rozoznať ani či sú hodinky Quartz, alebo mechanické

Niektorí keď zistia, že máš viac hodiniek ako jednu ktorú oni dostali na" birmovku", či inú udalosť, tak sa pýtajú načo  je ti toľko hodiniek. To však nevysvetlíš a preto iba odpoviem, lebo chcem :sniper:

Odesláno

Neviem, či ma stýmto ešte  predbehneš, ale mne sa stalo v predajni v Košiciach kde mali aj Oris, keď na otázku, aby mi predavač vysvetlil, načo slúži héliový ventil, mi tento povedal, že cez tento sa do hodiniek pumpuje hélium,, no ale že po čase vyprchá a treba ho znova naplniť, tak oni to pošlú do Švajcu a tam to urobia :jawdrop:  Spadla mi sánka, asi takto, keď Ti také niečo povie predavač v hodinárstve a odvtedy som tam nebol :furious:

ja som zazil este vyssi level 2x som vysvetloval CO su mechanicke hodinky :D

:suicide_anim:

na fore som nasiel cca 5 favoritov zatial. pam su medzi nimi. krasne hodky

Odesláno

Potom som bol v renomovanom hodinárste, ako ináč zase v Košiciach, keď som si prezeral Omegy a povedal som predavačke, že sú rok výroby 2007 a že  teda že majú zž 3 roky, :sad01_anim: tak táto sa ma opýtala odkiaľ to viem a ja že všetko Vám povedia čísla pani, cítil som sa ako z inej planéty to mi ver. neviem, ako môžu predávať také značky a nevedia základné veci a údaje aspoň základné modelové rady, či rok založenia, samozrejme okrem hodiniek, ktoré to majú uvedené na ciferníku

Odesláno

tak toto je pas,

dostal si ma....

takto zorientovany predavac je silna zbran ruky trhu :)

....

Posted Image

Neviem, či ma stýmto ešte  predbehneš, ale mne sa stalo v predajni v Košiciach kde mali aj Oris, keď na otázku, aby mi predavač vysvetlil, načo slúži héliový ventil, mi tento povedal, že cez tento sa do hodiniek pumpuje hélium,, no ale že po čase vyprchá a treba ho znova naplniť, tak oni to pošlú do Švajcu a tam to urobia :jawdrop:  Spadla mi sánka, asi takto, keď Ti také niečo povie predavač v hodinárstve a odvtedy som tam nebol :furious:

Odesláno

Asi radšej stretnúť toho medveďa, ako toho predavača, alebo  je to tvoj bodyguard, tak už nebudem protirečiť :crying_anim02:

tak toto je pas,

dostal si ma....

takto zorientovany predavac je silna zbran ruky trhu :)

....

Posted Image

Odesláno

Takýto predavač by  ťa určite presvedčil, aby si niečo kúpil z jeho obchodu. Hélium by si dostal zvlášť, ako bonus k hodinkám a mohol by si okrem naplnenia hodiniek meniť aj hlas

alebo zacnime takychto davat namiesto predavacov v hodinkovych shopoch. mozno vysvetlia viac aj o heliu a tak :)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...