Leviathan Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Mili kolegovia a priatelia.Pred casom som spominal, ze na dost zacal kakat tuning hodiniek. Touto cestou sa rad s vami podelim o novy prirastok. Ono su vlastne dva.1. Zatuzil som po dakom lacnom (nie mechanickom ) chronografe a volba padla na SEIKO SNA225 (Daytona)Movement: 7T62, Japan QuartzDimensions: Case diameter - 42mm (exclude crown) toto je druhy a ten hlavny....2. SEIKO SKX007. Z ktoreho ostalo povodne telo, korunka a hodinovu stoj.21 JEWELS AUTOMATIC JAPAN 7S26 MOVEMENT, CASE WITHOUT CROWN 42.5MM, ostatne je trochu hadanka....Predpokladam, ze komponenty nie su pre Vas problem identifikovat.Vymenene: SEIKO Monster Cierny cifernik od YobokiesSafir s jemnym modrym AR od YobokiesHlinikovy chapter ring od Noah Fuller (10watches.com)planet ocean luneta od YobokiesPlongeur rucicky od Motor City Watch Worksa nakoniec Seiko super Oyster tah (ten so srobovanymi clankami) Vysledok posudte sami. 1
miccalek Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Člověče, výborná práce! Ty "monstry" jsou neuvěřitelné, ručičky parádní, stokrát lepší než origo 007 nebo monstry (nemůžu najít smajlík pro slintání, ale podpis řekne vše). edit: já vím, že to je rouhání a kdekdo by mně za to rozbil hubu:D ale rači budu mít na ruce tyto Seika než ty Brajtle vedle. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem miccalek
Leviathan Odesláno 27. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Dakujem.. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem Leviathan
Leviathan Odesláno 27. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Dakujem..pre uplnost aj uprimnost musim ale dodat, ze ta kombinacia nie je moj vymyslel. Dakto ich uz aj nazval "Planet Monster"co mi pride dost vystizne...a mne sa strasne zapacila ta kombinacia. Nasledne to uz slo. Kontaktoval som Harolda ( Yobokies) a potom uz to slo rychlo..Co nemal, objednal on priamo od Noaha (obaja su HK) a poslal. Safir aj sam osadil...
spinach Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 opravdu hoodně hodně povedené !!!!
Dantechno Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Na tech 007 me odrazujou pouze diry v ciferniku po original chapter ringu z monster. Jinak se mi tahle uprava libi uz dlouho.. A po tom chronografu pokukuju uz nejakej patek....
Leviathan Odesláno 27. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Mas pravdu, tie diery tam su..ale beznym okom su takmer nepostrehnutelne. Zatial som neprisiel na to, ako tuto vec vyriest. Na fotke to vyzera inak. Na ruke treba pozorne pozerat, aby si ich nasiel
JiříR Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Moc pěkná práce, už mám od yobokiese také doma nové díly a čekám jen na jednu věc od 10watches a bude taky malý mod. Ten tvůj vypadá moc pěkně, gratuluji
Juraj11 Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Paráda-vypadaj suprově.na kolik ta sranda přišla?
Leviathan Odesláno 28. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 asi ako dvojo dobre vydrazenych SKX007
cody Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Respekt. Opravdu se ti moc povedli.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se