nickolas Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 hledám hledám co bych koupil a narazil jsem na Riedenschild...viděl jsem tu značku poprvé, ale jejich nabídka mě zaujala...slušné ceny, ETA strojky, zajímavé modely... ...nemáte někdo s touto značkou osobní zkušenost prosím??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Něco je tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Něco je tady. jojo, to jsem četl...ale užitná hodnota jaksi s odpuštěním nula ...spíš jsem myslel, jestli je někdo neměl v ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 ...není to všechno až nějak moc okopírované??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se