tc95 Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 dvere a kov.... s rukou ak v nej mas silu dokazes v noci riadne slahnut a ani nevies... ty SA nebudou tak odolny-ma je kamos cca stejne jako ja a jety byly uz po roce docela dost,navic pri stipani dreva se mu uvolnily nejake detaily na ciferniku nicmene nezbyde ti nez se odprostit od ty materialni hodnoty tech stroju a vyzkouset to:).Ja nosil pred tim 100 atm seewolf(260gramu) od ty samy firmy a reknu to takto-musel jsem "neco" resit a rychle machnout rukou a kdyz dopadla praskla osicka tahu a hodinky letely cca 5 m a dopadly sklem na dlazbu-k memu uzasu jim nebylo lautr nic-to byl ten okamzik kdy jsem rekl,ze od CX Charmex koupim jejich v te dobe top model.V rijnu to byly tri roky a hodinky jsou stale perfektni a par tech ran dostaly(vcetne fyzicky konverzace)-bezne v nich stipu drevo na spalku i kalacem metrovy polena-zkousel jsem je i pri bouchani do pytle(cca 100kg) a samozrejme strelba a tvari se jako by nic,pouze ruku mas trocha dobitu od korunek.U mne je to o svobode-nechci byt omezovan a pri tom nosit pekny mech stroje a ne superodolny plastaky.Ty hodiny jsou pro mne stejne jako moje hd-cko a G21-tri zakladni fetise a zbytek se podda-je to neco jako kdyz mas u sebe stale ten svuj modlitebni oltar, a pozitivni rotaci automatu na zapesti neco jako feng- shuei a kdyz to das k uchu a roztocis tak to zni jak velky modlitebni tibetsky valce..................)
vrcan Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) ....presne tak, moja rec. Hodinky by mali zit so mnou a nie ja sa im prisposobovat. Zabudnut na to, ze ich mam, nevnimat. Ked potrebujem vediet cas - pozrem na ne. Ked sa chcem potesit, tiez sa pozrem. A konec. A nebudem chodit okolo zarubne a zakazdym myslet na to, ako ich neoskret. Skor ako mat ich pekne zachovale... a bez duse, ma laka zistit, kam az mozem zajst. A ked utrzia trvalu ranu alebo skrabanec, aspon zaznamenaju moj pribeh. Mat ich vacsinu dna odlozene, aby sa setrili, neprirastu mi k srdcu. Vlastnit desat hodiniek - uz duplom neprirastu.Co je chrono vasen, mat kufrik nalestenych hodiniek doma na paradu a na "prilezitost", alebo mat guraz zabudnut na to, ze mam na ruke 5 priemernych mesacnych platov? Nepotrebujem jedny hodinky na pracu k obleku (aj ked ho nosim), dalsie na bike a ine zase do pubu. Aj obrucku mam len jednu, ci som vo voze, alebo na koci. dobre si to nazval, oslobodit sa od ich materialnej hodnoty... a potom mozu mat ozajstnu hodnotu... pre mna! ...a ked raz to moje hodinky nepreziju, aspon ma to bude viac mrziet a zistim, na com v zivote ozaj (ne)zalezi Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem vrcan
Benne Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 tc95 a vrcan, mate moj obdiv a suhlas K teme, hodinky su paradne, stroj aky si predstavujem pre seba niekedy
vrcan Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 niekedy? A preco nie hned? Okrem ineho mas aj dalsi tool vdaka hmotnosti - "boxer" na zapasti
vrcan Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 tc95, mam otazku... spominas kamosa so SA, ked sa mu uvolnili casti difernika, nevies ktore? A ako to riesil, nechal ich tam hrkat, alebo ich odstranil? Zistujem ze parameter ktory si vsimam a ocenujem na hodinkach je sklicko, pri 20k feet sa mi paci magicke cislo 1cm... nevies ako su na tom tvoje 12k ? Tipujem 5-8mm... A moje SA, to sa snad nedozviem, pocitam ale, ze max 4mm, co je dost malo...
vrcan Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 priemer 46 je pre moju ruku lepsi, ako maju tvoje 12k... a hrubka... je to na hrane, ale super... som nadseny... vymenil by som ich za svoje SA! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Benne Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 niekedy? A preco nie hned? Okrem ineho mas aj dalsi tool vdaka hmotnosti - "boxer" na zapasti nemam 3000e ale pozeram sa po kvalitnych seiko automatoch,tak to snad vyjde Predstavujem si aspon Samuraie black, to su moje vysnene Seika v ramci mojich moznosti. Ale to uz je moc OT
tc95 Odesláno 21. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 tc95, mam otazku... spominas kamosa so SA, ked sa mu uvolnili casti difernika, nevies ktore? A ako to riesil, nechal ich tam hrkat, alebo ich odstranil? Zistujem ze parameter ktory si vsimam a ocenujem na hodinkach je sklicko, pri 20k feet sa mi paci magicke cislo 1cm... nevies ako su na tom tvoje 12k ? Tipujem 5-8mm... A moje SA, to sa snad nedozviem, pocitam ale, ze max 4mm, co je dost malo... [/quote ma to uz opraveny-ale mel s tim nakou pakarnu,presne to nevim(je tam naky to jedna pani povidala) musel bych se poptat sklo na 12000 feet pisou vic nez 5mm a 370kg/cm2
vrcan Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 v cene okolo 400-800 EUR je vela zaujimavych, menej znamych modelov divers hodiniek... skoda ze ma ziadna nenapada... Ale nic proti seiko... tak drzim palec s vyberom tc95 - hrubka sklicka na tvojich je 8mm... co je uplne super, 6mm by sa mi zdalo este malo, take bezne... ale 8mm sa uz blizi k 1cm... cenovo su lepsie ako 20k, aj hrubka prijatelnejsia, skoda toho priemeru, 46 mi pri 20k vyhovuje viac... nuz, zatial su to asi top hodinky na mojom zozname...
Martin J. Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Výška 23.5 mm, 360gr a 3kEur k tomu, to se jen tak na ulici neuvidí. Hluboký obdiv majiteli.
tc95 Odesláno 22. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 v cene okolo 400-800 EUR je vela zaujimavych, menej znamych modelov divers hodiniek... skoda ze ma ziadna nenapada... Ale nic proti seiko... tak drzim palec s vyberom tc95 - hrubka sklicka na tvojich je 8mm... co je uplne super, 6mm by sa mi zdalo este malo, take bezne... ale 8mm sa uz blizi k 1cm... cenovo su lepsie ako 20k, aj hrubka prijatelnejsia, skoda toho priemeru, 46 mi pri 20k vyhovuje viac... nuz, zatial su to asi top hodinky na mojom zozname... tady http://www.charmexwatches.com/20000-feet/20000-feet-blue je tam foto na ruce a dalsi
Benne Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 to uz je fakt moc... tak vysoke hodinky su podla mna bezne uz nenositelne. S tym by si mohol na ulici niekoho nahodou prizabit, keby si donho vrazil
vrcan Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 niee, to je este v pohode hrubka moje SA maju skoro 2cm a uplne v pohode to je, aj ked mam tesnejsi rukav - da sa... a tieto su o 7mm hrubsie, to by som zvladol...
tc95 Odesláno 26. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2011 na kaucuku........... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tc95 Odesláno 8. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2012 tak po peti letech prvne na kuzi....parada,je to jak kdybych poridil neco noveho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tc95 Odesláno 24. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2012 (upraveno) tak po trech mesicich je mam zpet , kontrola a servis u vyrobce plus test WR. 3657 metru !!!...........nechapu,vymeno vse co je z venku videt krom tahu a dna....stav novych nenosenych.......jeste z omluvou,ze bylo nutno menit komplet telo a proto to tak trvalo(melo to byt 6-8 tydnu). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. září 2012 uživatelem tc95
tc95 Odesláno 21. června 2022 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2022 Tak jedno foto - víc jak 15 let spolu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Otto Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Odesláno 22. června 2022 Pecka, famózní, ale musí být brutálně těžké
tc95 Odesláno 23. června 2022 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2022 před 11 hodinami, Otto napsal: Pecka, famózní, ale musí být brutálně těžké Nic co by se nedalo zvládnout,za hodinu už o nich nevíš (obrátil jsem dost kamarádů na víru Franka M. Bürgina).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se