Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To midloch

s tím výběrem s tebou souhlasím, jsem na tom podobně, Breitling superocean chrono se mi taky moc zamlouvaly, zvláště ty s černým ciferníkem, ale breitling (Hercules)má kolega v práci a to je pro mne dostatečný důvod jít do jiné značky. IWC aquatimer jsem taky držel, ale mají na mne moc moderní design, snad ještě limitovaná edice Cousteau chrono. Teď vybírám takové hodinky, které chci nosit, hodinky mne zajímají, ale sběratel teda nejsem.

To cigi - s tím moonwatch jsi opravdu neprůstřelný, ale myslím, že každý den hodinky natahovat by pro mne nebylo a cestu na měsíc a zpátky nechystám .

Přesně ty s černým ciferníkem jsem koupil (další důvod proč jít do jiné značky ;) ), Costeau Chrono je naprosto překrásný kousek, ale cena je někde kolem 250K což bych za hodinky kde furt hrozí ve vzduchu riziko ztráty nedal. Myslím že neuděláš chybu s žádným kouskem hodinky v těchto cenových relacích jsou kvalitní jak mechanicky tak i zpracováním na tom všechny velmi podobně.

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
PD - proč natahovat moonwatche s automatickým kalibrem již od roku 1975 tuším???  Oni mají v aktuální nabídce jen ten opravdu měsíční modul s manuálem?

Podle webových stránek jsou speedmaster profi a moonphase jen s manuálem, ale to pro mne opravdu není hlavní důvod proč se rozhlížím jinde.

Jak je to s tím koaxiálem - všude jej propagují, už i v bondovkách, je o tolik lepší než strojky bez něj?

Odesláno
Jak je to s tím koaxiálem - všude jej propagují, už i v bondovkách, je o tolik lepší než strojky bez něj?

Údajně nižší nároky na údržbu/servis, to se ale potvrdí až za 5 a více roků :D

Odesláno

Údajně nižší nároky na údržbu/servis, to se ale potvrdí až za 5 a více roků :D

presne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...