Baker Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Tak jsem se dokopal k novemu telefonu, ale v nekterych vecech nemam jasno. Je tady nekdo, kdo mam HTC s Android v malicku a je ochoten v SZ odpovidat na mozna priblble dotazy?Diky B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 V malicku ho nemam, ale HTC Desire pouzivam asi pul roku. Tak kdyby se nenasel nikdo erudovanejsi, klidne se ozvi. Zezacatku jsem s tim taky bojoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 HTC hero tiez asi polrok, ale ak chces guru tak neviem neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 HTC Desire od pondělka 6.12., esli jsem guru, těžko říct :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Nás tupých co si pořídí android bude asi více,což takhle založit vlákno s tímhle názvem,kde by byly tipy rady porady atd?? moc bych to přivítal on přechod z WM asi nebude tak jednoduchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 android je hodne progresivny, myslim ze casom to bude stale vsetko jednoduchsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Nás tupých co si pořídí android bude asi více,což takhle založit vlákno s tímhle názvem,kde by byly tipy rady porady atd?? moc bych to přivítal on přechod z WM asi nebude tak jednoduchý Jsem rozhodne pro. Sice je to hodinkove forum, ale vesmes se tady zname, a priznam se, ze nechci travit mraky casu i na jinych forech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 tak mame tu apple....uz zakladam, trpezlivost prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Nás tupých co si pořídí android bude asi více,což takhle založit vlákno s tímhle názvem,kde by byly tipy rady porady atd?? moc bych to přivítal on přechod z WM asi nebude tak jednoduchý Já patřím také mezi přeběhlíky z WM, rok jsem se upřímně snažila, fakt! Jinak, až bude vlákno, dejte vědět, ať ho nemusím hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 hodim sem link, snazim sa tomu dat hlavu a patu a potom je to na prispievatelochlen odovzdavam veci tak nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 no cosi som konecne spisal. snad som sa trafil http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33999-android/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Najviac komplexných informácii nielen o androide nájdeš určite na xda developers je to najvedšia komunita okolo HTC všeobecne či už sa jedna o WindowsMobile alebo o Android možem len vrelo odporúčať. http://forum.xda-developers.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 vid baker "a priznam se, ze nechci travit mraky casu i na jinych forech" Najviac komplexných informácii nielen o androide nájdeš určite na xda developers je to najvedšia komunita okolo HTC všeobecne či už sa jedna o WindowsMobile alebo o Android možem len vrelo odporúčať. http://forum.xda-developers.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se