Cyril Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) Tak jsem tak dlouho uháněl jednoho nejmenovaného člena fóra, až mi prodal svoje fešácké hodinky Breitling Avenger Chrono v titanu. Parádní alternativa k PAM 312, Glycine Airman 17, Zeno a dalším. Parádně se nosí...přesto, že jsou o dost těžší než moje pracovní titanový Citizeny. I když jsem původně k Breitlingům moc neinklinoval, věřím, že si budeme rozumět. Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem Cyril
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 gratulacia, krasne, vyzeraju dost masivneB vlna stale pokracuje
Frantik Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Super, ten titan mí něco do sebe!
Cyril Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Díky... .Počáteční impuls, který mě nasměřoval k této značce byla koupě prcka(38mm)Breitling Colt pro manželku. Taky je s nimi spokojená.... Doufám, že plevel ve vlastním vlákně tolik nevadí...
Cyril Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Nojo vlastně...koupil jsem dvoje Breitlingy....od různejch majitelů....ale oba kusy z jedný ulice...Fakt zajímavý . V 9. 12. 2010 v 15:29, 'sibirnaya' napsal: chudak nejmenovanej clen
kexx Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Hezké - a navíc i dobře čitelné, což se o některých B modelech moc říct nedá :-(
spiderer Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Koukam, ze se tady pomalu vraci Breitlingen manie = to je dobre!
verta Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 přidávám se k potlesku nádhera manželce tedy gratuluji maximálně 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se