Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Prosím znalé o odpovědi na mé otázky:

1. Má v současnosti někdo zastoupení zn. Hamilton v ČR? (nebo pro krachu Hibernie/Details ne?)

2. Kde je slušný výběr v kamenném obchodě blízko za hranicemi (Drážďany, Vídeň apod.)?

3. Případně doporučte prověřený online obchod v rámci EU (platba kartou, shipping do ČR, pls ne ebay)

Primárně mi jde o model H32251735 pro přítelkyni. K němu ještě konkrétní dotaz - nemáte ho někdo (případně jinou barevnou alternativu)? Na netu totiž nejsou žádné živé fotky a já bych nějaké živé foto rád viděl.

A ještě mě zajímá, jakou sponu má řemen. Jestli překlápěcí nebo ne.

Díky za odpovědi

post-733-038367400 1291985213.jpg

Upraveno uživatelem redd
Odesláno

Takže v ČR asi nic. Úryvek emailové komunikace s Gold Elius:

"Dodavatel Hamiltonu pro Česko a Slovensko zkrachoval a Hamilton ještě nestanovil nového. Dodávky hodinek jsou v současnosti zastaveny."

Odesláno

Takže v ČR asi nic. Úryvek emailové komunikace s Gold Elius:

"Dodavatel Hamiltonu pro Česko a Slovensko zkrachoval a Hamilton ještě nestanovil nového. Dodávky hodinek jsou v současnosti zastaveny."

nedavno jsem tez chtel koupit reminek k Hamiltonum v Gold Elius-a tam me odkazali na

Fr. Hanak KLENOTNICTVI

Rasinova 2

602 00 BRNO

Czech Republic

tel.: </span> </span>+420-542213541</span></span> </span></span> </span>

fax.: +420-542216104

http://www.hanak-brno.cz

</span>

a tam mi ho objednali a behem 14 dnu byl doma,zkusil bych se zeptat tam-super jednani-ochota,komunikace,rychlost,vse na jednicku Posted Image

Odesláno

Prosím znalé o odpovědi na mé otázky:

1. Má v současnosti někdo zastoupení zn. Hamilton v ČR? (nebo pro krachu Hibernie/Details ne?)

2. Kde je slušný výběr v kamenném obchodě blízko za hranicemi (Drážďany, Vídeň apod.)?

3. Případně doporučte prověřený online obchod v rámci EU (platba kartou, shipping do ČR, pls ne ebay)

Primárně mi jde o model H32251735 pro přítelkyni. K němu ještě konkrétní dotaz - nemáte ho někdo (případně jinou barevnou alternativu)? Na netu totiž nejsou žádné živé fotky a já bych nějaké živé foto rád viděl.

A ještě mě zajímá, jakou sponu má řemen. Jestli překlápěcí nebo ne.

Díky za odpovědi

post-733-038367400 1291985213.jpg

jsou super, v chronu mě berou ještě víc:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...