redd Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Prosím znalé o odpovědi na mé otázky: 1. Má v současnosti někdo zastoupení zn. Hamilton v ČR? (nebo pro krachu Hibernie/Details ne?)2. Kde je slušný výběr v kamenném obchodě blízko za hranicemi (Drážďany, Vídeň apod.)?3. Případně doporučte prověřený online obchod v rámci EU (platba kartou, shipping do ČR, pls ne ebay) Primárně mi jde o model H32251735 pro přítelkyni. K němu ještě konkrétní dotaz - nemáte ho někdo (případně jinou barevnou alternativu)? Na netu totiž nejsou žádné živé fotky a já bych nějaké živé foto rád viděl. A ještě mě zajímá, jakou sponu má řemen. Jestli překlápěcí nebo ne. Díky za odpovědi Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem redd
vlasta66 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Prosím znalé o odpovědi na mé otázky: 1. Má v současnosti někdo zastoupení zn. Hamilton v ČR? (nebo pro krachu Hibernie/Details ne?) GOLD ELIGIUS ve Zlíně http://www.goldeligius.cz/page/1175.o-nas/
redd Odesláno 10. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Dík, napsal jsem jim mejlík s žádostí o info.
redd Odesláno 13. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Takže v ČR asi nic. Úryvek emailové komunikace s Gold Elius: "Dodavatel Hamiltonu pro Česko a Slovensko zkrachoval a Hamilton ještě nestanovil nového. Dodávky hodinek jsou v současnosti zastaveny."
lexa Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Takže v ČR asi nic. Úryvek emailové komunikace s Gold Elius: "Dodavatel Hamiltonu pro Česko a Slovensko zkrachoval a Hamilton ještě nestanovil nového. Dodávky hodinek jsou v současnosti zastaveny." nedavno jsem tez chtel koupit reminek k Hamiltonum v Gold Elius-a tam me odkazali na Fr. Hanak KLENOTNICTVI Rasinova 2 602 00 BRNO Czech Republic tel.: </span> </span>+420-542213541</span></span> </span></span> </span> fax.: +420-542216104 http://www.hanak-brno.cz </span> a tam mi ho objednali a behem 14 dnu byl doma,zkusil bych se zeptat tam-super jednani-ochota,komunikace,rychlost,vse na jednicku
foxik28 Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Prosím znalé o odpovědi na mé otázky: 1. Má v současnosti někdo zastoupení zn. Hamilton v ČR? (nebo pro krachu Hibernie/Details ne?) 2. Kde je slušný výběr v kamenném obchodě blízko za hranicemi (Drážďany, Vídeň apod.)? 3. Případně doporučte prověřený online obchod v rámci EU (platba kartou, shipping do ČR, pls ne ebay) Primárně mi jde o model H32251735 pro přítelkyni. K němu ještě konkrétní dotaz - nemáte ho někdo (případně jinou barevnou alternativu)? Na netu totiž nejsou žádné živé fotky a já bych nějaké živé foto rád viděl. A ještě mě zajímá, jakou sponu má řemen. Jestli překlápěcí nebo ne. Díky za odpovědi jsou super, v chronu mě berou ještě víc:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se