Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

čím víc tady čtu,koukám a vzdělávám se,tím se mi vkus pomalinku posouvá k něčemu úplně jinému než jsem si vysníval dříve. Než jsem sem poprvé vlezl byly na prvním místě skeletonové automaty,potom obrovská láska k Fortis B-42 chrono diver,potom pilotky,potom Steinhart Nav B-Chrono II.

Teď ale čím dál tím víc pokukuju po chronografu ve stylu a velikosti Steinhart Nav B-Chrono II,ale pokud možno s manuálním nátahem (Unitas nebo nevím).

Zkuste mi prosím poradit. Limit je 1000 euro. Asi z druhé ruky,s tím počítám. Bez lunety a sklo co nejvíc do kraje.Vodotěsné alespoň na mytí rukou,průměr do 45.mm,datum,stopky a hotovo.

Přijdou mi totiž neskutečně legrační všechny ty obrovské orloje s průměry 45mm a více,v nichž se krčí třeba 2824-ka se skoro polovičním průměrem.

Děkuji hezky za všechny tipy ....

Edit: úprava parametrů

Upraveno uživatelem dalilamc
Odesláno

Ten je právě malej, to nechce..měl jsem 7750 v 46 mm Hamiltonech (myslim že má stejný rozměry, tenhle je akorát upravenej na ruční nátah) a vypadalo to teda nic moc, to má recht.

Odesláno

no s Unitasem nevím, ale co tenhle Valjoux s ručním nátahem?tohle

Ano Godine,

toto je krásný strojek,Sinn se mi moc líbí,tento dokoce moc. Jen kdyby byly kapánek větší...

Musím ještě hodit do požadavků absenci lunety a sklo co nejvíce do kraje.

Odesláno

Ano Godine,

toto je krásný strojek,Sinn se mi moc líbí,tento dokoce moc. Jen kdyby byly kapánek větší...

Musím ještě hodit do požadavků absenci lunety a sklo co nejvíce do kraje.

To budeš asi muset počkat, až pro tebe něco vyvinou. :smile_anim:
Odesláno

Jedno pěkný MIDO

Po Multifortech jsem Horhe taky koukal,jsou i cenově příznivé. A líbí se mi. Ale přeci jen si myslím spíše na ten manual.

7750 bude jasná volba v případě,že neseženu chrona s ručním nátahem...

Odesláno

myslim ze v tomto pripade budes musiet urobit zopar kompromisov. pri danej velkosti 45mm najdes len malo kalibrov ktore by boli dostatocne velke vzhladom na tvoje poziadavky.

skus kuknut hodinky s kalibrami valgranges, maju aj chrono nadstavby, ale su to zial automaty. rovnako sa obavam ze cena bude tiez presahovat limit.

Odesláno

myslim ze v tomto pripade budes musiet urobit zopar kompromisov. pri danej velkosti 45mm najdes len malo kalibrov ktore by boli dostatocne velke vzhladom na tvoje poziadavky.

skus kuknut hodinky s kalibrami valgranges, maju aj chrono nadstavby, ale su to zial automaty. rovnako sa obavam ze cena bude tiez presahovat limit.

Jsem vděčný za každé popostrčení tím správným směrem...

Odesláno

jen pro uplnost, jeste to tu nezaznelo - chrona s rucnim natahem delaji i Rusove... :)

http://www.photowatches.eu/albums/kibi/poljot/aviator4black/DSC_6747.jpg

Ano,dobře znám třeba Šturmanskie. To je ale vesměs malé.

Zase je pravda,že Rusové mají většinou hodinky plné strojku. A to je myšlenka,která mne baví.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...