mAra_ Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Ahoj,tak jsem si poridil rekl bych az uplne stejne jako ty Vcera jsem je dovezl domu a jsou paradni. Na ruku mi sednou jak p...l na hrnec... Zejtra zkusim neco pofotit a soupnu to sem...mAra
mAra_ Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 (upraveno) Tak par spatnejch fotek pred spanim - ale na ilustraci snad postaci Oris divers small second 47mm orange trosku jinak Oris a Hamilton a na ruce... a jedna z boku Mam z nich cim dal vetsi radost, sedej paradne, sou tezky a krasny. a v Koscomu byli taky fajn. mAra Upraveno 13. března 2011 uživatelem mAra_
robo Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 chválim voľbu značky, ale čo si to nedal do nového vlákna? Tak sa to tu trocha stráca Tak par spatnejch fotek pred spanim - ale na ilustraci snad postaci Oris divers small second 47mm orange trosku jinak Oris a Hamilton a na ruce... a jedna z boku Mam z nich cim dal vetsi radost, sedej paradne, sou tezky a krasny. a v Koscomu byli taky fajn. mAra
mAra_ Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 No takhle sem to vycet ze je to podle pravidel Kdyz mam ty same jako uz nekdo mam se jen pripsat..... mAra
robo Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 To nie sú tie isté. To sú Tvoje, a preto si ich mal dať do nového vlákna. A keď už, pravidlá sú na to, aby sa porušili, alebo aspoň trošku obišli Rob ako chceš. Ja by som to dal do nového vlákna.No takhle sem to vycet ze je to podle pravidel Kdyz mam ty same jako uz nekdo mam se jen pripsat..... mAra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se