Onisau Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Měl jsem v ruce model Black Ocean. Musím říct, že přestože to jsou maličké hodinky, tak se mi moc líbily. Co mě překvapilo je dobrá čitelnost u tohoto modelu až nečekaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Fakt je 42.7mm malo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 11. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Fakt je 42.7mm malo??? Pro mě je 48 STANDARD Takže je to opravdu málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Fakt je 42.7mm malo??? Není,záleží jak máš velkou tlapu.KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 11. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Není,záleží jak máš velkou tlapu.KLIK áleží na tom co nosím.. Buhrenky... a ty prostě velké být musí A zvykl jsem si na tu přehlednost a čitelnost Zrovna v pátek jsem to řešil u Brože v jeho hodinářství... Prostě dneska má velký, opravdu velký hodinky , na pacičce i kdejaká kočička.. Já sám mám občas na ruce diameter 55 a nikdo si toho ani nevšimne a nebo jen vyjímečně Ale nechme mojí poznámku o velikosti stranou... Co říkáte těm hodinkám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Že jsou celočerné vážně hnusné. Jinak tento model obdivuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 no tu su na 19.5cm zapasti a nepridu mi malicke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Velikost je pouze o zvyku, takže kolem toho nemá smysl plácat. Pokud někdo nosí 48, vše ostatní je malé. Třeba já v poslední době nosil necelých 39 a tak jsem si na velikost zvykl, že když jsem vzal 41, měl jsem najednou přerostlé mastodonty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 12. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Mě se překvapivě ten celočernej model líbil. Byl vlastně tou "temnotou" strašně výraznej, líbil se mi víc, než jeho "plnobarevní" bráškové kteří mi připadaly, jkoby, dělaní pro klienty z Rudého náměstí a dalších koutů CCCP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Mě se překvapivě ten celočernej model líbil. Byl vlastně tou "temnotou" strašně výraznej, líbil se mi víc, než jeho "plnobarevní" bráškové kteří mi připadaly, jkoby, dělaní pro klienty z Rudého náměstí a dalších koutů CCCP Taky se přikláním k celočerným,co tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 12. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Vypadá pěkně, ale k černé mi víc sedne ta červená.. Taková pekelná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Dovolim si este jedno(moje)foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Ty černý se mi líbí. Včera jsem měl u Dušáka na ruce tenhle model, ale v jiný barevný kombinaci (částečně oranžová luneta a ručky) a co se týká velikosti, tak paráda, jen jsem měl problém s lehkostí jak jsou na kaučuku. Mám radši, když vím, že mám hodinky na ruce, takže kus železa:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Wow, to jsou nádherné hodinky na léto, byla by fotka luminiscence? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Wow, to jsou nádherné hodinky na léto, byla by fotka luminiscence? V nightshots myslim stana 15. Upraveno 3. února 2011 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Kdepak chlapi, když "celočerné", tak tam nemá co dělat ani modrá, ani červená.Poohlédněte se po starých dobrých Bell Ross Phantom. Tak vypadají ČERNÉ hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se