tomsoyer Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Vidíš ten okraj mezi desítkou a jedenáctkou? Vidím, ale také to může být odraz... Myslím, že to je AR. Dokud to ale nepotrvdí tak???
pusher... Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Ta sranda stoji cca 35 USD ... Rekl bys kde? Pokud to neni tajny :-)
Dantechno Odesláno 11. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 U Roba van Herpta z holandska - Monsterwatches.
Dantechno Odesláno 11. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 (upraveno) Vidím, ale také to může být odraz... Myslím, že to je AR. Dokud to ale nepotrvdí tak??? Harold ma 90% skel s AR - temer s jistotou ji ma i tohle. EDIT: Je tak.... Upraveno 11. ledna 2012 uživatelem Dantechno
pusher... Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 (upraveno) Dantechno: dikec. Doufam, ze ji nebudu potrebovat, ale clovek nikdy nevi. :-D Upraveno 11. ledna 2012 uživatelem pusher...
tomsoyer Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Tak Safír pro Stargate by měl mít AR. Již jsem zaplatil a čekám na balík. Komunikace s Haroldem je perfektní a rychlá!Kde nejlépe si nechat sklo vyměnit? u K&M atelier?Díky.
pusher... Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 takova otazka, jak jste na tom s presnosti chodu na svejch stargatech? ja je teda nosim jen kratce (cca 3tydny), kupovano jako nove a zatim delaji cca +5s/den. uvidime, jak to bude v nasledujicich tydnech/mesicich, ale pokud to zustane takto, tak budu spokojen.
tomsoyer Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Tak Safír pro Stargate by měl mít AR. Již jsem zaplatil a čekám na balík. Komunikace s Haroldem je perfektní a rychlá! Tak Harold je neuvěřitelnej - hodinu po zaplacení PayPalem mi přišlo do emailu číslo balíku, který je již v HK na poště
tomsoyer Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Dnes dorazilo safírové sklo na moje Seiko Stargate od Harolda "Yobokies"Vše je v pořádku sklo je perfektní a má krásný modrý AR!Těším se až bude na hodinkách, ty poputují příští týden na výměnu do Knespl & Majzlík - hodinářský atelier.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se