k-mart Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Ahoj, chystám se na nákup automatů - potápek od Seika. Zajímala by mě vaše zkušenost s jednotlivými obchody v Praze. Nejde mi o to, kde vymámit slevu atp., ale o to, kam můžu jít, a prodejci nebude vadit se mi věnovat dýl, než 5 minut a nechá mě v klidu si hodinky osahat a vyzkoušet + bude umět odpověďět na otázky ohledně techniky.. Mám v plánu nákup buď Atlas diverů, nebo klasických SKX007... Díky "k-mart"
Micey Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 No já si nejsem zrovna jistej jestli tyhle modely vůbec někde naživo maj..? Taky by mě to zajímalo:)
Radimk Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 No, to je těžké. většina potápek od Seika není určena pro Evropský trh, čili není moc možností si je v obchodě osahat.Kdyby ti stačily live fotky, těch je tu plno. nebo se stavit někde na sraz, taky tam lecco uvidíš.Ale hlavně - projdi si tu sekci Seiko a nebo sekci .. poraďte s nákupem...najdeš odkazy na ověřené stránky přímo z Asie.A nebo koukej tu, do prodejů, Seiko se tu točí jako na drátkách.Navíc - člen Yvaine je z Prahy, napiš mu, je tu se Seikama poslední dobou asi nejakčnější.
cody Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Nejsnaz je koupi na Prazskym srazu:-)
k-mart Odesláno 13. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Díky za odpovědi. To jsem netušil, že nejsou běžně k dostání...poměrně velká škoda.. pro nás i pro Seiko ;-) Koupi zánovních hodinek od někoho z členů se nebráním, a už jsem i stihnul dostat nabídku, tak uvidíme :-)
cody Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Pro ne to zas takova skoda nejni. V objemu jakym zasobujou svet je jim evropa zrejme u zadku. Ale jestli o necem nepochybuju, tak to ze maj japoncici dobre spocitany. Na druhou stranu tim lip. Omegy ma kazdej druhej snob, zato divery od Seika jen vyvoleni:-)
k-mart Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Takže odpověď na svojí otázku jsem dostal včera a zní: KFC Černý most ;-) a "Atlasky" jsou doma :-) Prodávajícímu díky ještě jednou za ochotu a čas a díky Chronomagu :-) 'k-mart'
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se