jankoxxx Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 viem ze sa budem musiet nakoniec rozhodnut sam, ale neda mi nespytat sa. co si o nich myslite (mal ich uz niekto v ruke?) a cierne alebo biele? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
shag Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Za mna biele, najlepsie, keby boli na tahu. Tie modre rucicky su uplne perfektne. Tiez som nad nimi uvazoval. A co tak, Eugen nedorazil?
Chorche Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Tyhle hodinky byly kdysi dávno mezi mými dream watch, jsou krásný. A určitě bílé, mají mnohem větší kouzlo.
jankoxxx Posted December 13, 2010 Author Report Posted December 13, 2010 takze biele zatial vyhravaju eugen by mal dorazit mozno uz zajtra, ale akosi som nasiel nieco lepsie. uvidim co z toho nakoniec bude...
saida Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Na první kouknutí jasná bílá a na druhý fakt nevím jak bych se rozhodl. Každopádně jsou super.
jankoxxx Posted December 13, 2010 Author Report Posted December 13, 2010 ked tak brazdim internet tak zistujem ze tie cierne su castejsie vyfotene nazivo. na nete som nasiel len par dobrych fotiek tych bielych. pockam pokial dojdu tie eugene meylan a potom sa definitivne rozhodnem.
shag Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 ked tak brazdim internet tak zistujem ze tie cierne su castejsie vyfotene nazivo. na nete som nasiel len par dobrych fotiek tych bielych. pockam pokial dojdu tie eugene meylan a potom sa definitivne rozhodnem. Vidim, ze uz chytas ten spravny flippersky grif
jankoxxx Posted December 14, 2010 Author Report Posted December 14, 2010 Vidim, ze uz chytas ten spravny flippersky grif nebol to moj umysel ale asi som nasiel svoje druhe definitivne hodinky JA NEBUDEM AKO OSTANI!!!
Tazz Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 (edited) bílý ciferník v kombinaci s modrými ručkami je perfektní , černou mám rád, ale na tomto modelu mi to nesedí i mi přijdou ty bílé ručky méně čitelné nebol to moj umysel ale asi som nasiel svoje druhe definitivne hodinky JA NEBUDEM AKO OSTANI!!! stejně si myslím, že nebudou definitivní Edited December 14, 2010 by Tazz
jankoxxx Posted December 14, 2010 Author Report Posted December 14, 2010 bílý ciferník v kombinaci s modrými ručkami je perfektní , černou mám rád, ale na tomto modelu mi to nesedí i mi přijdou ty bílé ručky méně čitelné stejně si myslím, že nebudou definitivní nakoniec som sa rozhodol pre biele. dufam ze dorazia do vianoc u mna ma slovko definitivne znamena ze ich zrejme uz nepredam co neznamena ze nepribudnu dalsie
Tazz Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 dobré rozhodnutí, už se těším na živé foto
jankoxxx Posted December 14, 2010 Author Report Posted December 14, 2010 dobré rozhodnutí, už se těším na živé foto tak snad to bude OK len ma desi to pocasie. nastastie to z portugalska nemaju daleko.. som zvedavy dost na ich cifernik. niektore zdroje uvadzaju ze to je enemal?? to sa mi sice nezda, ale neprotestoval by som keby to tak je.
gerhard Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 No biela bude vyborna, potom volaj skocime na Arthura;-) ! Som zvedavy co to da nazivo.
jankoxxx Posted December 14, 2010 Author Report Posted December 14, 2010 No biela bude vyborna, potom volaj skocime na Arthura;-) ! Som zvedavy co to da nazivo. gery, na opakovanie irskeho minizrazu sa tesim uz dopredu. tieto longinesy planujem ako oblekovky
Recommended Posts