Pavel K. Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Na jednom srazu, kterého jsem se bohužel nezůčastnil se prodaly jedny parádní chrona (Bandiho) na které jsem měl zálusk a tak jsem si zde před nějakou dobou zakoupil od jednoho člena jako náhradu tyto krásné hodinky. Nebyl čas je nafotit, tak až teď pár neumělých fotek. Hodinky jsou parádní a mám z nich opět upřímnou radost. Prostě Fortisky jsou mé srdcovky a já na nějakou dobu zase ukojil svoje chronochoutky. Koupil jsem je na kaučuku na kterém se parádně nosí, ale teď jsem je na zimu zkusmo přezul na kůži. Na kaučuk půjdou zas na jaře Už se "těším" zas na to šílené vyměňování. To Fortis trochu nedomyslel. Majitelé Fortisek vědí o co jde Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Micey Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Klasika, dobrý! Fakt se mi líběj tyhle jednoduchý fortisácký ručky a pěkně silnej antireflex.
gerhard Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Pekny ulovok, gratulujem. Ja som menil NATO strapy a tiez im pekne sekli, ale naj boli na tejto kozi.
edgar_23 Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Sakra ty jsou fakt paradni! gratuluju...muzu se zeptat jakej maji prumer? diky
Harry Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 S tím měněním řemenů to není tak hrozný jak to může vyznívat. Chce to trošku cviku. Na svých PVD to dělám poslední dobou často a ještě se mi to ani nepovedlo škrábnout, což jsem očekával tak při třetí výměně Průměr je 42mm (B42...), ale luneta trošku přesahuje a moje šupléra říká 44mm
edgar_23 Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 S tím měněním řemenů to není tak hrozný jak to může vyznívat. Chce to trošku cviku. Na svých PVD to dělám poslední dobou často a ještě se mi to ani nepovedlo škrábnout, což jsem očekával tak při třetí výměně Průměr je 42mm (B42...), ale luneta trošku přesahuje a moje šupléra říká 44mm Tak to je celkem ideal
Recommended Posts