Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

momentalne sa mi dostali na dlhodobe zapozicanie tieto hodinky model zrejme vid nadpis temy..s moznostou odkupenia za polovicnu cenu..fotky su robene z mobilu ale urobim aj kvalitnejsie..neviem zaradit ten model presnejsie zeby ten na fotke dole????pomozte

post-13608-018153700 1292442979.jpg

post-13608-018226200 1292443004.jpg

post-13608-024427500 1292443074.jpg

• Hlasovat proti 2
Odesláno

Dělej si pr.el z někoho jinýho. To nevidíš jinou barvu ciferníku, jiný indexy, jiný ručičky subdialů ....

To půjčování hodinek fakt není zdravé. :D

Odesláno

ludia ale je k nim krabicka certifikat vsetko..ja len ten konretny model neviem najst na nete...ze by to bol tak dokonaly fake s krabickou a zarukou???

vzadu je vyrazene cislo A13380 moze to nieco znamenat?? ten stiahnuty obrazok som dal iba na ilustraciu

kludne ma zneste pod zem a zabanujte na sto rokov ked je to bluf...ale snad nie

• Hlasovat proti 2
Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 20:18, 'enslow' napsal:

ludia ale je k nim krabicka certifikat vsetko..ja len ten konretny model neviem najst na nete...ze by to bol tak dokonaly fake s krabickou a zarukou???

vzadu je vyrazene cislo A13380 moze to nieco znamenat?? ten stiahnuty obrazok som dal iba na ilustraciu

kludne ma zneste pod zem a zabanujte na sto rokov ked je to bluf...ale snad nie

Vždyť máš krásný pozlacený Invicty, tak co řešíšPosted Image Co to tady poslední týden předvádíš?! Posted Image
Odesláno

inak nerozumiem jednej veci ktoru som si tu sem tam vsimol....preco musi byt hned vsetko co vyzera brutalne fake???? hned ako sa mi tie hodiny dostali na ruku som nevedel vydrzat a cvakol ich iphonom...a coze je na tom ze mam pozlatene invicty??? mam aj primky a momentalne mam aj breitling skyland avenger dokedy to nikto nevie ale mam ich a nespaja sa s nimi ziaden pribeh magnatov ani arabov

• Hlasovat proti 3
Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 20:50, 'enslow' napsal:

inak nerozumiem jednej veci ktoru som si tu sem tam vsimol....preco musi byt hned vsetko co vyzera brutalne fake????

Všechno ne, ale cca 99,99% ano, tak proto ;)

Jinak každopádně imho za "půlku" by to byl ranec..

Odesláno

ono chlapy neberte to zle som tu na tomto fore kratko ale hodiniek cez moje rukz preslo vela...mne sa osobne breitlingy nepacia a tieto su fakt gangstga hnus...su mi poskytnute zodpovedam za ne tak ich nosim..nikde nepisem ze ich idem kupit...mozno preto pisete ze su to fake za to ze su to hodinky asi za 10000e ale take hodinky sa daju zohnat aj za 5000e a mozno aj za 3000e..

ospravedlnujem sa ze som ich sem ukazal...mozno su tak nerealne drahe ze su podla vacsiny z vas fake

• Hlasovat proti 5
Odesláno

Ked mam byt ja uprimny.Tak za tie peniaze mozes mat viac muziky,ako v tych kamenoch.Ono tu uz bolo davnejsie rozoberane v inom vlakne ohladom jedneho repera slovenskeho,ktory ties nosi brejtle s kamenami.NO co dodat.Ani ich neber.Zas cena nieje vsetko.Jedine,ze na ksefta ich mas,ze ich hodis niekomu co sa vobec nevyzna do hodiniek.Ten ich hned vezme.JA ta neodcudzujem.Len vrat ich a kup si nieco co ti stoji aj za tie peniaze.Ved za 5000eur ver,z mozes mat ovela krajsi kusok ako toto nablizskane,cacane,vykamenovane faro.))

Viem,ze ich mas do docasneho uzivania.Ale radsje ich nechaj v skrini))))

Odesláno

enslow: neuraž se, ale to, co tady posledních pár dní předvádíš, je už poněkud divné.

To pod tím nickem píšete dva (nebo tři)? Před pár dny napíšeš, že breitlingy jako nemusíš a že hnus a že invicta jsou tak akorát a breitling pro chudé... O chvíli později ve vlákně breitling fake motýlek super a kdyby to vyrobil breitling, bylo by to úplně nejlepší. Dnes dopoledne máš možnost koupit Breitle a nevíš, jestli auto necho quartz. Dnes odpoledne si je půjčíš a vyfotíš - ale jiné. Ale pro změnu se Ti vlastně breitlingy vůbec nelíbí... A tím míň s diamanty.

Nešlo by si nejdřív ujasnit vlastní postoj k Breitlingu a potom ho tady ventilovat? Tohle je pro člověka s alespoň lehce fungující krátkodobou paměti dost matoucí. Fotografií, které vypadají jako když moje dcera kreslí smažené vajíčko na sněhu, bych se vyvaroval úplně.

• Dát hlas 3
Odesláno

enslow - tvoje vylevy o kterych se tu pise jsem tady na foru nepochytil (ani mi to nevadi), ale tu tvoji otazku nechapu - mas hodinky s kompletnim balenim, cislem hodinek a chces zjistit co? Pokud je na nich nejake referencni cislo, tak ti jasne udava o jake hodinky se jedna, pokud mas kompletni baleni tak tam mas brozuru, kde je napsany model hodinek, takze moc nechapu na co, ze se to vubec ptas.. ale mozna jsem blbej :)

• Dát hlas 1
Odesláno

K hodinkám - jedná se o model Avenger Skyland, diamanty je individuální záležitost, kterou dělá na objednávku přímo B. Jinak v tomto provedení jsou tyto Becka takove spis damske. Klidně můžou být origo, ale jistě ti to řeknou v autorizovaném B servise. Tot vše.

Odesláno
  V 15. 12. 2010 v 23:16, 'Hajek' napsal:

K hodinkám - jedná se o model Avenger Skyland, diamanty je individuální záležitost, kterou dělá na objednávku přímo B. Jinak v tomto provedení jsou tyto Becka takove spis damske. Klidně můžou být origo, ale jistě ti to řeknou v autorizovaném B servise. Tot vše.

Hajek presne ako pises...su to B urobene na objednavku..

ale tymto by som rad toto vlakno ukoncil lebo to nikam nevedie

• Hlasovat proti 7

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...